Bleach Adventure Chronicles

  Отдел Киото

  Share
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Отдел Киото

  Писане by Ранс on Сря Апр 12, 2017 3:09 am

  Бивайки първата и главна база за операции на организацията, Отдел Киото бе съответно най-големият по площ и добре оборудван от всичките. Централните офиси бяха установени в масивна сграда, направена по дизайн на историческите японски дворци, обградена от стени и кули. Въпреки автентичният им старинен вид, постройките бяха оборудвани с множество камери, реатсу сензори и други подобни уреди, предназначени да засичат потенциални холоу и шинигами натрапници.
  В подножието на двореца пък се намираха главният склад, където се държат близо половината от ресурсите на цялата организация - документи, библиотеки, магически предмети и какво ли още не.

  На най-горният етаж бе офиса на настоящият лидер на Седжокай - Фукунага Риу. Въпреки луксозните орнаменти и украшения на входа, самото обзавеждане вътре бе практично и простовато. В дъното на стаята се намираше работното му бюро, а зад него на стената бе позиционирана малка библиотека, придаваща по-уютно усещане на мястото. Встрани пък имаше два големи шкафа, с ключалки на вратите и рунически символи покрай тях, вероятно служещи като магическа бариера.

   В момента е: Пет Яну 18, 2019 8:43 pm