Bleach Adventure Chronicles

  Отдел Сапоро

  Share
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Отдел Сапоро

  Писане by Ранс on Сря Апр 12, 2017 5:50 am

  Наподобявайки повече на военна база, отделът в Сапоро бе простовато изглеждаща структура, изградена от масивни бетонни стени. Периметърът около основната структура пък бе заграден с телени огради и наблюдателни кули. Всичко това, комбинирано с постоянното изобилие от пазачи със значително силно реатсу, бе достатъчно да накара всеки холоу, че и шинигами, да стои надалеч.
  Вътре нещата не бяха много по-различни - всичко се държеше в изрядна и бърза за ориентиране подредба. Ползваше се възможно най-семплото и основно обзавеждане, а повечето от персонала се обличаха в удобни за движене дрехи. С изключение на лобито, първият етаж бе разделен на две части - лаборатории в ляво и инженерство в дясно. Тук се създаваха и произвеждаха повечето екипировки и оръжия, които агентите на организацията ползваха за битки със свръхестественото.

  Вторият етаж бе почти изцяло за складиране, с изключение на една стая в центъра, служеща за регистър, кой какво взима и връща, както и за офис на управителката на отдела - Акиказе Рин. С изключение на компактното бюро в ъгъла на стаята обаче, всичкото останало пространство вътре бе заето от шкафове и библиотеки, пълни с купища документи и архиви.

   В момента е: Пет Яну 18, 2019 7:26 pm