Bleach Adventure Chronicles

  Тенрайши

  Share
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Тенрайши

  Писане by Ранс on Сря Апр 12, 2017 7:34 pm

  Тенрайши бе главният магазин в Сейрейтей, що се отнасяше до шинигами стоки. Бойни екипировки, магически айтъми, реатсу лекарства и стимуланти - всичко това и още се предлагаше тук. Представляваше просторна двуетажна сграда, направена изцяло от дърво, по типично средновековен японски дизайн. Касата и всичките щандове със стоки се намираха на първият етаж, а вторият се ползваше наполовина за склад и наполовина за жилище.
  Собственикът - Иба Такамаса - бе възрастен мъж, изглеждащ на около 40 години, с черна зализана коса и грубо лице, придаващо му вид на някой гангстер. Мускулестото му телосложение и грапавият глас допълнително подчертаваха този имидж. Водят се слухове, че самият той някога е бил шинигами, но малко хора знаят дали това е истина или не.

  Общи стоки
  Gigai (Faux Body) - 50 кан
  Изкуствено човешко тяло, с облика на шинигамито, за което е предназначено. Докато го обладавате се считате за нормални хора (съответно и статовете ви падат на такова ниво), с изключение на реатсуто и способността да ползвате кидоута. Междувременно, жизнената енергия и реатсуто ви се регенерират постепенно с времето, каквото и да правите. Може по всяко време да го напускате и обладавате отново.

  Gikon (Artificial Souls) - 20 кан
  Кутийка със специални хапчета/бонбони, които при поглъщане в гигай ви изхвърлят насила от тялото и поставят изкуствена душа в него, за да не остава безжизнено на земята.

  Jugoku Maki (Curse Prison) - 40 кан
  Това представлява книжен скрол, изрисуван с дълго заклинание. При разпъване изчезва, а на земята (или друга твърда повърхност) се изрисува магически кръг, видим само за собственика на скрола. Когато някой стъпи в кръга, той се активира и парализира жертвата за 2 хода. Нужна е 100 сила за да се премахне парализата преждевременно.

  (More coming soon.)

  Seikashi
  Seikashi (Spirit Candy) е специална храна, обикновено под формата на сладки или бонбони, която временно подсилва или възстановява консумиращият я.
  (Coming soon)

  Kyoki
  Kyoki (Area Containers) се наричат специални стъклени капсули/ампули, които при счупване изпускат затвореното в тях реатсу и моментално променят околната среда. Изключително лесни са за носене и ползване, като единственият им минус е, че са за еднократна употреба.
  Всяка една капсула струва 20 кан.

  Gankyoki (Rock Container)
  Образуват се множество скали и камъни наоколо при счупване. Повечето са с приблизително човешки размери.

  Heikyoki (Wall Container)
  Издига се каменна стена от мястото на счупване.

  Kakyoki (Fire Container)
  Подпалва се мястото, където бива счупена капсулата. Ако бъде хвърлена просто на земята, се създава стена от огън. Може да се използва и за прецизна работа (палене на факли, огнища и тн).

  Mukyoki (Mist Container)
  Покрива цялата околност в мъгла.

  Genkyoki (Illusion Container)
  Създава се мираж. Колкото по-горещо е наоколо, толкова по-голям и детайлен може да бъде миража (достигайки нива на детайлна илюзия при много високи температури).

  Rankyoki (Storm Container)
  Постепенно се смрачава, започвайки да вали и духа, докато след кратко време не се развие цяла буря.

  Suikyoki (Water Container)
  Бликват гейзери на всякъде в околността, покачвайки постепенно водното ниво наоколо.

  Shinkyoki (Forest Container)
  Започват да изникват дървета и друга зеленина от земята навсякъде в околността, докато след известно време мястото не се превърне в малка гора.

  Hyokyoki (Ice Container)
  Може да заледява земята, образува ледени стени, колони, огледала и тн.

   В момента е: Пон Дек 17, 2018 4:53 am