Bleach Adventure Chronicles

  6ти отряд

  Share
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  6ти отряд

  Писане by Ранс on Чет Апр 13, 2017 3:40 am

  Тъй като бе построена близо до благородническият сектор, базата на шести отряд имаше доста по-престижен вид от повечето други. Бели каменни стени обграждаха периметъра с внушителни входни врати между тях, наподобяващи тези на благородните семейства. Наоколо всичко бе изрядно, чисто и стилно боядисано. Над просторният двор, покрит с керамични плочки, имаше тераса, излизаща от вторият етаж на основната сграда, където се намираше капитанският офис, принадлежащ на Кучики Бякуя. Съответно от там той често се появяваше за да изнася заповеди и съобщения за събралите се в двора подчинени.
  Обзавеждането в сградата бе елегантно и внимателно подбрано, макар в крайна сметка стаите да служеха просто за всевъзможните ежедневни занимания на членовете на отряда.

  Re: 6ти отряд

  Писане by Кирито Акитски on Нед Май 07, 2017 9:01 pm

  Още с минаването си през портите, Акитски беше зашеметен от самата гледка на сградата на 6ти отряд. Същата реакция, която имаше при първото си идване, когато искаше да огледа и изгради мнение за всичките отряди. Това, което привлекло новобранеца към шести отряд бил точно елитаризмът им и сремежът към безупречност. Неща, които му били чужди, в предишния му живот. Той се надява всичко това да го избута на нови височини. Беше започнал да ходи към сградата, внимателно, за да не изглежда самонадеян. Влезна в сградата и започна да се оглежда.
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: 6ти отряд

  Писане by Ранс on Пон Май 08, 2017 12:03 am

  Повечето от сградата бе празна обаче - с изключение на 3 други шинигамита в главната зала, никой не се виждаше или усещаше наоколо.
  - Хм, кой си ти?- запита единият от тях, когато видяха Акитски.
  - Това е онзи новият.- отвърна другият мъж, докато си подготвяше екипировката.
  - Свободен ли си в момента? Има спешна ситуация в човешкият свят и се нуждаем от още хора.- отново се обади първият шинигами, без да се церемони много. Нямаха време за увъртане и приветстване изглежда.

  Re: 6ти отряд

  Писане by Кирито Акитски on Пон Май 08, 2017 1:29 am

  -Да, свободен съм.- отговори Акитски с леко изненадан тон. Не очакваше още на първия ден в новия отряд да отива на мисия. Приближи се до шинигамитата, застана в мирна позиция и попита:
  -Казвам се Кирито Акитски, днес се присъединих в отряда. Каква е мисията?
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: 6ти отряд

  Писане by Ранс on Пон Май 08, 2017 4:28 pm

  - В Киото се е отворила голяма гарганта и стотици холоус са нападнали града.- накратко сумира ситуацията единият шинигами, насочвайки се към изхода, последван и от другите.
  - Общо взето всеки отряд праща свободните си хора на място, да помагат на другите с каквото могат, докато успешно не се анализира положението и вземат нужните мерки.- уточни единият от другите двама.
  - Насочваме се към сенкаймона в момента, от където ще излезем директно в града.- сега по време на пътя бе момента за въпроси, ако Кирито щеше да задава такива.

  Re: 6ти отряд

  Писане by Кирито Акитски on Пон Май 08, 2017 5:21 pm

  Инстинктивно, Акитски тръгна след тях.Новобранецът беше напълно изненадан. Стотици ? "Нещата доста ескалираха." - си помисли той.
  -Всички отряди на различни места ли ще излезнат, за да се ограничи района около гаргантата, или на едно място и да се движим заедно? - Акитски внимаваше с тона си да не иглежда прекалено притеснен, все пак това щеше да е първата му мисия като част от 6ти отряд и нямаше опит в реална битка с холоу. Каму ли стотици.
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: 6ти отряд

  Писане by Ранс on Вто Май 09, 2017 4:16 pm

  - Всеки отряд защитава различни райони от града. Ние също ще се разделим на двойки за да можем да покрием повече пространство.- отвърнаха му на въпроса, точно преди групата да стигне до сенкаймон-а. Вече имаше доста други шинигамита наоколо, всеки преминаващ към човешкият свят. Скоро бе ред и на Кирито.

  /Пиши вече в главната улица./

  Sponsored content

  Re: 6ти отряд

  Писане by Sponsored content


   В момента е: Пет Яну 18, 2019 7:26 pm