Bleach Adventure Chronicles

  8ми отряд

  Share
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  8ми отряд

  Писане by Ранс on Чет Апр 13, 2017 6:59 pm

  Въпреки безкрайното нежелание на капитана да се занимава с такива задачи, благодарение на лейтенант Нанао, базата на този отряд бе винаги чиста и подредена. Интериора бе изряден и като по учебник, изглеждайки точно, както човек би очаквал от една военна база за средновековни магически самураи.
  Пред сградата имаше и голям ограден двор, покрит с каменни плочки за да е перфектно равна земята и да има удобно пространство за всякакви групови дейности на отряда.

  На вторият етаж бе капитанският офис, където често Кьораку Шунсуй си подремваше.

  Re: 8ми отряд

  Писане by Карасу Каруничи on Пет Апр 28, 2017 5:05 pm

  Току що завършилият академията ,,младеж" на 120 години влезна за втори път в сградата на отряда.Първият му път беше при приемането му в отряд 8,когато го караха да си избере бъдещ дом,в който да продължи своето развитие.Карасу беше пред огромна дилема,но се спря върху 8 отряд,не заради мързеливостта на капитана,а заради вътрешната сила,която той притежаваше.Със сигурност този човек имаше какво да му даде,но Каруничи трябваше да се потруди доста преди да го заслужи.Затова той трябваше много бързо да се буустне и да има някакво покритие,преди да изиска нещо от Кьораку.Навлезе в сградата да види дали има нещо интересно.
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: 8ми отряд

  Писане by Ранс on Пет Апр 28, 2017 10:37 pm

  Още от вратата Карасу забеляза необикновената суматоха наоколо. Всеки щъкаше напред назад, забързан за някъде, а в главната стая се намираше лейтенант Нанао, говорейки си с един друг шинигами. Доколкото "младежа" бе разбрал от слухове, тя рядко напускаше компанията на Кьораку - явно нещо важно изискваше вниманието й в момента.
  В следващият момент разговора вече бе приключил - непознатото шинигами кимна и се обърна на другата страна, виквайки с все сила за да привлече вниманието на всички наоколо.
  - Кхъм, побързайте и ходете към постовете си! Официално вече сме в първо ниво на тревога.- Чувайки това съобщение, повечето от присъстващите напуснаха сградата. Лейтенантката също бе изчезнала безследно, което явно оставяше мъжа, с който бе говорила, като най-важният наоколо. Той бе малко по-висок и едър от обикновеното, с черна зализана коса и боен белег на брадичката, вероятно причинен от катана или друг вид остро оръжие. Изглеждаше на външен вид не по-стар от Каруничи, но на това далеч не можеше да се разчита за преценка на характер и умения така или иначе.
  - Който е останал да идва при мен, имаме важна работа.-

  Re: 8ми отряд

  Писане by Карасу Каруничи on Съб Апр 29, 2017 11:05 am

  Карасу видя цялата соматоха,която беше станала.След като забеляза лейтанантката да вика и крещи,тойсе приближи и чу нейните заповеди,но Каруничи нямаше пост,а беше свободен.Като видя мъжа,който се разпореждаше се привлече към него,застана в близост и заслуша какво имаше да каже.
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: 8ми отряд

  Писане by Ранс on Съб Апр 29, 2017 2:51 pm

  /Всъщност Нано не е викала, а просто си говореше с мъжа, който викна това за постовете, ама карай. xD/

  Общо с Карасу и разпореждащият се мъж бяха останали 12 шинигамита в стаята.
  - Преди малко получихме доклад за ненормално голям брой холоус, появили се изведнъж в човешкият свят, покрай град Киото. Причината е все още неясна, а цивилни в опасност ще има много.- Започна да обяснява мъжа, докато другите се нареждаха пред него. - Втори отряд вече би трябвало да са пратили разузнавачи на място, така че първата ни цел ще е да се срещнем с тях и да ги подкрепим подобаващо.- Щом приключи с основната информация, той направи кратка пауза за да огледа внимателно останалите. Погледа му се спря за момент на Каруничи, което го подсети за нещо.
  - За тези от вас, които не ме познават: аз съм Икон Будорикава, пето място офицер в отряда. Просто ми викайте Будо за по-кратко, че да ползваме фамилии ми е твърде официално.- След това, всички се отправиха навън към най-близкият сенкаймон (портата, която се ползва за пътуване между Соул Съсаяти и човешкият свят). Сега по време на пътя им до там беше шанса на Карасу да задава някакви въпроси ако има, да се представи на офицера и така нататък.

  Re: 8ми отряд

  Писане by Карасу Каруничи on Съб Апр 29, 2017 4:04 pm

  Карасу заслуша внимателно каквото имаше да казва петият офицер на 8ми отряд.След като чу всичко,той настръхна,не от страх,а от адреналина в кръвта му,който изведнъж зациркулира.Това бе реална възможност за ,,младото" шинингами.Щеше да е първата голяма задача,в която щеше да участва и то каква-цялостна атака срещу холоу в Киото.Най-радостен беше от факта,че щеше да има възможността да добие опит,който никъде в тренировъчните зали нямаше дори и да помириши.Доближи се до офицера и го заговори,докато вървеше с него към сенкаймона:
  -Будо-сан,ако може да ви попитам няколко въпроса?Аз съм Карасу Каруничи,нов съм в 8 отряд и това ще е бойното ми кръщение.Интересно ми е при достигането на 2ри отряд,както казахте,какви формации обикновенно се сформират при такъв тип мероприятия?Вие ли ще сте главния командващ там или ще миа и по-висши офицери?-попита Карасу.Междувременно оглеждаше и останалите участници,за да види какви ще са хората,които ще му пазят гърба.
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: 8ми отряд

  Писане by Ранс on Нед Апр 30, 2017 3:50 am

  Останалите шинигамита в групата нямаха кой знае какви отличителни черти, но поне като обща визия Карасу ги позапомни, за да ги различава от другите отряди. Всичките бяха обикновени членове - Будо явно бе единственият офицер в групата.
  - Да, така и предположих. Мисля, че даже те видях, като се записваше за отряда.- отвърна Икон на представянето. - В такива масови операции, около всеки участващ офицер от отряда се сформира група, за която те да са отговорни. Съответно, на тези групи им се дават задачи, към които да се придържат. На нас задачата ни е да помогнем на скаутите от 2ри отряд, но въпреки това сме си независими от тях. Вас ви интересуват моите заповеди преди тези на който и да е друг. Единствените хора, които се смятат за по-висшекомандващи от мен в тази ситуация са лейтенанта и капитана ни. Даже и чуждите капитани нямат правото да ни командват.- Приключвайки с изненадващо дългото обяснение, Будорикава направи кратка пауза за да остави време на Каруничи да осмисли всичко. Това принципно бе информация, която той трябваше да научи и усвои в по-спокойни обстоятелства, но случаят не позволяваше за такъв лукс.
  - Малко грубо начало за първата ти истинска битка ще е това, но няма страшно: стой концентриран и ще се справиш. Ако преценя, че нещата излизат извън контрол, ще ни изтегля от бойното поле така или иначе.- Добави успокоително офицера.

  Благодарение на бързото темпо, с което се движеха, групата вече достигнаха сенкаймон-а. Това вероятно бе последния шанс за по-обстойни и обяснителни въпроси. Щом прекосяха портата, от другата страна ги очакваше Киото и съответно мисията им официално започваше.

  Re: 8ми отряд

  Писане by Карасу Каруничи on Нед Апр 30, 2017 11:14 am

  Карасу слушаше много внимателно Будо и си даваше някаква представа какво се изискваше от него по протокол,а и като поведение в човешкия свят.естествено,най-вече той щеше да слуша вътрешния си инстинкт и действията му основно да се основават на принципите,които шинингамито имаше.Докато вървеше до портала,той изпитваше вълнение,а за кратко време и известна доза страх,която накара краката му да станат тежки и тромави.Вътрешно ситуацията го караше да се замиси дали е готов за подобно нещо и дали няма чрез действията си да навреди на съотборниците му,това най-вече го притесняваше и го караше да остане без дъх.След няколко метра той се взе в ръце и реши да даде най-доброто от себе си в предстоящата ситуация,знаейки че само така ще е най-полезен на своя отряд.Преди да влезнат в сенкаймона той попита последно:
  -Някакъв съвет,за шинингами което отива за пръв път в човешкия свят,Будо-сан?-при което го погледна дълбоко в очите,може би знаейки отговора,който офицерът щеше да му даде,но все пак го искаше да му се потвърди,дали опасенията му щяха да се окажат верни.
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: 8ми отряд

  Писане by Ранс on Нед Апр 30, 2017 7:59 pm

  Офицерът погледна сериозно Карасу, сякаш замисляйки се за момент.
  - Не се отдалечавай от останалите. Най-добрият начин да свикнеш с непозната обстановка, е като имаш други, от които да гледаш какво се прави.- С тези думи, Будо се обърна и премина през вратата, последван от всички останали в групата. От този момент операцията започна.

  Човешкият свят изглеждаше коренно различен от Соул Съсаяти във всеки един аспект. Големите съвременни сгради и голямата суматоха от евакуиращи се в момента хора бивайки основните фактори за това. Моментално Каруничи започна навсякъде около себе си да усеща всякакви чужди източници на реатсу, повечето от които определено не принадлежаха на шинигамита. В интерес на истината, даже на петдесетина метра от него в една от близките талпи се усещаше един такъв индивид. Не бе холоу определено обаче - щеше от далеч да се отличава по вид иначе.
  - Скаутите на 2ри отряд трябва да са малко нагоре по улицата, да побързаме.- викна Икон, затичвайки се в съответната посока.

  /Продължаваме в Главната улица./

  Sponsored content

  Re: 8ми отряд

  Писане by Sponsored content


   В момента е: Пет Яну 18, 2019 7:26 pm