Bleach Adventure Chronicles

  Руконгай области и сектори

  Share
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Руконгай области и сектори

  Писане by Ранс on Пет Апр 14, 2017 2:28 am

  Руконгай е огромно предградие извън Сейрейтей, разделено на 4 области - източна, западна, северна и южна - всяка от които е номерирана на 80 сектора (примерно, 56ти южен сектор). Първият е винаги най-близкият до Сейрейтей, което съответно го прави най-добре развитият и безопасен от всичките. От там нататък, колкото повече се отдалечават, толкова по-бедни и пренебрегнати стават секторите, като последните няколко приличат повече на бойни зони и свърталища на престъпници, от колкото на нормален град.
  Архитектурата и начинът на живот в руконгай силно наподобява този, в средновековна Япония (същото важи и за видовете магазини и предприятия наоколо). Колкото до управата - всеки сектор си има управител, обикновено отговорен за информирането и сигнализирането на шинигамитата, когато има някаква беда.

  (Когато разказвачите пращате играчите си някъде в Руконгай, чувствайте се свободни да си правите теми за който и да е сектор или локация. Тази тема е просто с цел да ви информира всички за структурата на мястото.)

   В момента е: Пон Дек 17, 2018 5:02 am