Bleach Adventure Chronicles

  Гайд за нови играчи

  Share
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Гайд за нови играчи

  Писане by Ранс on Сря Апр 26, 2017 4:33 pm

  Тук накратко ще обясня, от къде почват новите герои за всеки клас и какво могат да правят.

  Шинигами
  Начало - пишете си първият пост в отряда, към който сте се записали. От там, разказвача ви вече решава, какво ще се върши (мисия ли ще ви дава, ивент с други играчи ли ще организира и тн).
  Цели - общо взето, ще се занимавате да си прогресирате по рангове в отряда и да си развивате вашите лични истории/случки, които вие и/или разказвачите ви наумят.

  Хора и Куинши
  Начало - Можете да си създадете РП тема за дома ви, от където да почнете или пък да си изберете някой Седжокай отдел, в който да пишете като нов кандидат за организацията. От там, вече от вас и разказвача ви си зависи, къде ще се ходи и какво ще се прави.
  Цели - Ако искате по-твърда структура за прогрес, присъединете съм към Седжокай и си развивайте героя/целите около нея организация. Ако пък не, сами си решавате какво ще искате да постигате.

  Холоу
  Начало - Изберете си или си създайте РП тема в човешкия свят, от която да почнете игра. Алтернативно, същото можете и в Хуеко Мундо да направите. Предлагам да се разберете с разказвача си първо, за да знаете, къде ще ви трябва да ходите.
  Цели - Да ходите по ивенти; да ловите други играчи/нпц; да намирате други холоус, с които да сформирате група (вижте тук за повече детайли) и тн. Ако ви липсва структуриран прогрес, както при организациите на другите класове, целете се да станете аранкар и ходете при Айзен и еспадите.

  Системи
  Това е препоръчаният ред, в който да се запознаете със системите.

  1. Точки за развитие и Статове.
  2. Шинигами/Холоу/Хора (в зависимост, кой клас ви интересува).
  3. Еволюция на техниките.
  4. Пари и айтъми.
  5. Шинигами/Холоу/Човешки организации и характеристиките им (в зависимост, какъв ви е героя).

  Относно историята на форума
  Действието във форума се развива след Soul Society арката и няма да следва бъдещите случки в анимето/мангата. Прочетете тази тема за повече детайли.

   В момента е: Пон Дек 17, 2018 4:13 am