Bleach Adventure Chronicles

  Пролог

  Share
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Пролог

  Писане by Ранс on Сря Апр 26, 2017 9:32 pm

  Една лятна вечер в покрайнините на Киото.
  Две фигури се разхождаха насред просторно тревисто поле, броени километри извън града, разчитайки само на звездното небе за осветление.
  - Тук е достатъчно близо.- обади се първата фигура с грапав мъжки глас. Другият силует кимна, изваждайки нещо малко от джоба си. В следващият момент се чу счупването на стъкло и моментално се създаде взрив от реатсу, който предизвика отварянето на огромна гарганта, водеща към Хуеко Мундо. Не отне дълго време да започнат от там да излизат всякакви холоус, сякаш привлечени от нещо.
  Междувременно, двете фигури продължиха напред по пътя, право към града, преди да ги е заварил някой.
  ***

  Центърна на Киото - едва няколко километра от главният Седжокай отдел.
  Висок мъж, близо 2 метра на ръст, с черна зализана назад коса и бална маска на лицето седеше на покрива на един десет етажен блок, наблюдавайки околията. Носеше черно кожено палто и подобаващ костюм отдолу, пасващ си с маската и целия му имидж на някой средновековен аристократ.
  Щом усети появилото се реатсу в далечината, вероятно предизвикано от създаването на гаргантата, той се изправи плавно, разкършвайки се от дългото седене. Вдигна ръце във въздуха, събирайки значително количество енергия в тях, което след това бе рязко засилено надолу, към пода. Целият блок се разтресе, моментално предизвиквайки паника у всички цивилни наоколо. Сградата постепенно започна да се изменя, превръщайки се в средновековен замък след броени минути. Полицейски сирени зазвучаха навсякъде, а населението в района започна да се евакуира. От замъка започна да се изпуска лилава мъгла, постепенно разнасяща се навсякъде, поглъщайки околностите по пътя, изменяйки ги по всевъзможни фантастични начини - масивна каменна стена, гладиаторска арена, магическа гора и какво ли още не.

   В момента е: Пет Яну 18, 2019 7:29 pm