Bleach Adventure Chronicles

  Околията на Киото

  Share
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: Околията на Киото

  Писане by Ранс on Сря Май 03, 2017 12:49 am

  - Казвам се Юми между другото.- обади се жената изведнъж. Бе се досетила, че няма как да й вика белокоското, ако имаше нещо спешно. - Мога да създавам и контролирам нишки и конци с реатсуто си.- обясни тя накратко. - С една ръка съм малко ограничена, но пак ще мога да помагам подобаващо, ако се опита някой да ни достигне за близък бой.-
  Скоро след това, Йоши намери първата жертва по пътя - холоу с тялото на грамаден плъх, достигащ почти човешки размери. Реатсуто му за щастие бе слабо. Проблема бе, че десетина метра по-назад имаше и някакъв друг звяр, наподобяващ масивен плужек (колкото кола голям), който в момента поглъщаше някаква беззащитна душа, като лежеше от горе й, засмуквайки я бавно в тялото си. От него стърчаха 2-3 слузести пипала, веейки се произволно във въздуха. Неговото реатсу бе някак си трудно за разчитане. На моменти бе почти нищожно а в други се равняваше с куиншито.
  ***

  Звука за щастие бе достатъчно силен, че да подкоси основите на стената, която и без това не бе от най-дебелите. Секунда по-късно каменната й основа от лявата страна се срути надолу,заравяйки двуглавото куче.
  Веднага след това новият звук бе пренасочен към гърба на слузестата топка, удряйки я. Силата не бе чак толкова голяма, както от Boom атаките по-рано, но все беше нещо.
  /10 щети/
  Раненият холоу наддаде слаб рев и след това продължи да се разтапя. Секунди по-късно вече се бе смалил на половина, а локвата слуз на земята, която се бе образувала в резултат на топенето се размърда изведнъж и започна да левитира из въздуха. Съвсем скоро от нея се образува нова топка, с уста на нея. Размерът й бе същият, като на оригиналната, въпреки факта, че окото бе на половина вече.
  - Къх, изроди.- погнусен коментира мъжът с епруветките, изваждайки две нови от колана си. Едната бе със синя субстанция, а другата с жълта.
  Другият с тоягата пък реши да запази позицията си, служейки като гард за останалите.
  avatar
  Йоши

  Брой мнения : 29

  Re: Околията на Киото

  Писане by Йоши on Сря Май 03, 2017 1:02 am

  - Йоши съм аз. Пази ми гърба - рече куиншито, с вече формиран в ръка лък, спускайки се напред към грамадния плъх. Изстреля две(една) стрели по него, преди да го подмине от по-далече, за да обърне внимание на охлюва. Смяташе, че спасяването на горката душа ще му спечели точки карма, а и първия звяр едва ли щеше да представлява затруднение на Юми, предвид силата им. Пък и стрелата, трябваше да го отслаби значително. Охлюва вече беше друга работа.
  - Wolke.
  Хвърли гинто капсула пред себе си и скочи, а тя се взриви, за да му даде инерция нагоре. Искаше да се качи на пожарните стълби, за да стреля от безопасно разстояние по слузестата гадина. Ако му провлечеше вниманието, с агресията си, онзи щеше да остави бедната душица на спокойствие, за да се разправи с новата заплаха. Беше готов във всеки момент да използва и хиренкиякуто си, ако гадината имаше далекобойна и бърза техника за нападение или обездвижване. Все пак сигурността му бе топ приоритет.


  _________________
  Achievement: Първия НПЦ кил в играта. Very Happy

  Хибики Кьо

  Брой мнения : 25

  Re: Околията на Киото

  Писане by Хибики Кьо on Сря Май 03, 2017 2:36 am

  Ето че най-после удари и другия слузест. Може да не беше силно, но поне не беше непроницаем. Едно от предположенията какво правеше окото, което съвсем набързо мина през главата на момичето, така че тя го отхвърли веднага, всъщност се оказа реалност. То създаваше нова уста. Но изглежда нямаше особени бойни възможности, освен да мята малко черна слуз, която вероятно просто забавяше противниците. Е, сега като бяха само те двамата, битката не трябваше да отнеме много време. А и изглеждаше съюзниците й се готвеха да приключат.
  - Просто отиди и забий тая сопа в окото на онзи. - провикна се Кьо, скръствайки ръце. Не смяташе да хаби повече реацу, тъй като имаше огромен шанс да й трябва по-нататък. Нощта нямаше да приключи скоро.
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: Околията на Киото

  Писане by Ранс on Сря Май 03, 2017 5:05 pm

  Двата изстрела на куиншито се забиха в плъха, нанасяйки му значителни щети. Това определено привлече вниманието му, карайки го да се затича към нападателя си.
  /30 щети/
  Не бе от най-бързите за щастие и Юми имаше достатъчно време да изстреля две енергийни нишки от ръката си, завързвайки ги около задните му два крака. Макар да забави инерцията на звяра така, не го спря нацяло уви. Явно не й стигаше силата да го пребори. Без значение бе това обаче, Йоши му се бе оставило достатъчно време да се изстреля към пожарното стълбище, преди врага да го е стигнал. Новата стрела се впи дълбоко в слузестото тяло на плужека, привличайки вниманието му. Не изглеждаше да е особено наранен обаче.
  /10 щети/
  Веднага той пусна жертвата си, запълзявайки мудно към белокоското. Две от пипалата му пък се стрелнаха скоростно напред, целейки се да го хванат от далече. Съдейки по дължината им, имаха обхват от поне 20 метра. Не изглеждаха особено дебели обаче.
  ***

  Кимвайки одобрително за предложението на Кьо, мъжа се затича напред. Енергийната бариера пред окото тъкмо изчезваше също, което му улесни работата.
  Топката с устата изглежда не смяташе да го остави ей така и веднага създаде два малки шипа, които да изстреля по нападателя. Преди да е успяла обаче, другият човек метна двете епруветки, които държеше. Първо се пръсна синята, измокряйки устатият холоу, а след това се пръсна и жълтата, създавайки електрически взрив наоколо. Комбинацията от двата елемента бе унищожителна и на място унищожи врага.
  В същият момент, този с тоягата достигна целта си, завирайки с все сила краят на оръжието в грамадното око. Това бе пре-достатъчно да го умъртви и него.
  - Благодарим за помощта. Длъжници сме ти.- каза единият от тях, щом битката приключи.
  - Ние сме от Седжокай, работата ни в момента е да пазим тази група от цивилни, докато се евакуират.- обясни раненият, докато превързваше ръката си с парче плат, скъсано от горницата му.

  Хибики Кьо

  Брой мнения : 25

  Re: Околията на Киото

  Писане by Хибики Кьо on Сря Май 03, 2017 6:35 pm

  Момичето някак си очакваше нещо да се прецака и да не довършат холоулите, но всичко мина гладко. Този с епруветките й направи особено впечатление. Нещата, които мяташе, не бяха шега. Е, сега като приключи тук, се зачуди какво да прави. Можеше да тръгне в някаква посока, но вероятно щеше да се натъкне на холоули или шинигамита. Изглежда Киото вече гъмжеше от тях. Ако всеки, с който се срещнеше, имаше намерение да се бие с Кьо, нямаше да издържи много дълго така. Реацуто й в момента беше около наполовина. Да седи и да е бавачка на цивилните също не й се нравеше, но като че ли беше по-добрия избор. Щеше да се възстанови и щеше да има подкрепление, в случай че нещо изскочеше. Тя се доближи до "химика" и сложи ръка на рамото му с думите:
  - За нищо. Имам намерение да се присъединя към Седжокай. Дали ще имам вашите препоръки? - попита с големи очи, опитвайки се да използва женските си черти - В замяна, аз ще ви похваля колко героично сте предпазили тълпата. Услуга за услуга. Естествено, не бива да умирате преди края на всичко това. - Изглеждаше й като приемливо предложение, което щеше да е в изгода и на двете страни.
  avatar
  Йоши

  Брой мнения : 29

  Re: Околията на Киото

  Писане by Йоши on Сря Май 03, 2017 6:43 pm

  Йоши усети, че плъха няма да представлява твърде голяма трудност за него, но все пак не смяташе да го довършва. Юми щеше да се оправи. Пък и плаха нямаше как да го достигне, освен ако не разполагаше с нещо далекобойно. Ама едва ли. Щеше да вложи повече вяра, от колкото можеше да си позволи в мадамата и да я остави да се разправи със слабия холоу, който и без това беше почти пречукан.
  Бързата му и аналитична мисъл не спираше да действа. До тук разбираше, че охлюва е опасност при такова разстояние само заради пипалата си. Значи трябваше да го лиши от тях. Лесна работа. Изглеждаха крехки, така че една мощна стрела щеше да ги откачи.
  Куиншито застана в най-удобната за стрелба позиция, докато в ръката му се формираше стрела от реятсу. Следеше много внимателно двете пипала, идващи към него. Можеше да ги избегне, но нямаше да има по-добър шанс да ги разруши от този. При това накуп. Зареди специално създадената за случая амуниция в оръжието си и опъна тетивата, прицелвайки се в пипалата. Трябваше да е максимално хладнокръвен и прецизен, но когато всеки ден живееш в ситуации, които застрашават живота ти и тайната ти, някак си се отракваш. Особено, ако си последния оцелял от цял клан, може би. А прецизността си бе тренирал всеки ден, далеч от очите на хора. И шинигами. Вярваше в себе си престъпно много и само заради това обърна гръб на плъха. Знаеше, че даже Юми да не е с него, щеше да се справи със ситуацията. Може би нямаше да спаси душата от охлюва, но пак щеше да излезе победител.
  - Не ме разочаровай - сякаш рече на изстрела си. Стоеше мирно и стоически, чакайки перфектния момент, в който пипалата са достатъчно близо, че да не спрат стрелата, преди да е набрала скорост и сила, но и да не са твърде далеч, за да не я заобиколят. Макар че ударната й вълна не беше никак малка и тези кекави пипалца може би нямаше да оцелеят даже нея. Поне така очакваше Йоши. Дано не грешеше, защото както не беше наблягал на физически тренировки до сега, трудно щеше да се измъкне от хватка. Затова държеше гинто капсула в ръката, на която беше лъка му. За всеки случай.


  _________________
  Achievement: Първия НПЦ кил в играта. Very Happy
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: Околията на Киото

  Писане by Ранс on Чет Май 04, 2017 3:10 am

  Holly Arrow-a на Йоши профуча из въздуха, разпръсквайки и унищожавайки двете слузести пипала по пътя си. Сега на плужека му оставаше само едно... или пък не. Слузта течаща по тялото му започна да се събира и втвърдява, създавайки едно ново пипало. Веднага след това и двете се изстреляха към куиншито, за същият вид атака.
  Ако не друго, поне основното тяло на холоула пълзеше толкова бавно, че сигурно щеше да му трябва около минута още, преди значително да е скъсил разстоянието между двамата (и това ако Йоши не се мърдаше от сегашното си място).

  Долу пък, плъха се бе обърнал и засилил към русата придружителка на младежа. Бягането му обаче ставаше все по-тромаво, докато накрая просто не спря нацяло. Звяра най-сетне се осъзна, че бе целият опетлан в множество малки, полупрозрачни нишки. Уви бе твърде късно вече - въженцата започнаха да се стягат около торса му, впивайки се и прорязвайки бавно кожата, докато той не загуби евентуално съзнание, а в последствие и живота си.
  Юми веднага след това се затича към белокоското и започна да плете дебела мрежа от нишите си, метър над земята под него. Ако му се наложеше, можеше да скочи обратно долу и да се приземи на меко върху тях.
  ***

  - Разбира се! Определено си ги заслужи!- весело отвърна раненият мъж. Другият пък отиде да оглежда бойното поле, да се подсигури, че всичките противници са мъртви. Тревогата му се оказа напразна за щастие - никой холоу не бе оцелял.
  - Така или иначе, натам отивахме сега. По-безопасно за цивилните ще е от извън града сигурно.- продължи да говори първият, обяснявайки ситуацията. - Според информаторите ни, извън града има грамадна гарганта, а в центъра е тъмна зона - никой си няма на идея, какво се случва там.-
  - Аз съм Хиро. Той е Канда.- най-сетне се обади онзи със стъклениците, посягайки ръка за да се здрависа с момичето. Сега като Хибики го виждаше от близо, той бе сравнително добре изглеждащ - тъмно синя коса, стигаща до раменете, приятно за окото лице с леко набола брада и стандартен ръст за един 30 годишен мъж. Може би бе заради всичките колани около тялото, но облеклото му много наподобяваше на някой от онези типични средновековни фентъзи пътешественици.
  Приятеля му от друга страна бе доста по-забравим - и облеклото му бе обикновено (панталон с тениска) и лицето му изглеждаше, като на всеки друг младеж, каращ още ранната част на 20те. Само късо обръснатата му коса го отличаваше донякъде, както и сега вече привързаната дясна ръка.

  Хибики Кьо

  Брой мнения : 25

  Re: Околията на Киото

  Писане by Хибики Кьо on Чет Май 04, 2017 3:58 am

  - Супер! Аз съм Хибики. - усмихна се и подаде ръка към Хиро, за да се здрависат. Искаше да изглежда мила и приятелски настроена, за да спечели доверието им. Така имаше по-голям шанс да й отговарят на специфични въпроси или да й помогнат с нещо. Сега обаче изникна нещо като проблем. На Кьо не й се разхождаше до централата точно сега. Вероятно щеше да трябва да мине някаква регистрация или кой знае какво. И вероятно даже щяха да отложат този процес поради бедствието, което се развиваше в града. Най-много да й запишеха името на някакво листче за момента и да я пратят да варди хора. "Скукааааа. Какво даже им казват на тези хора, които не могат да видят случващото се?" - за момент й мина през главата тази мисъл, но бързо отлетя без отговор. На момичето й беше много по-интересно случващото се в центъра, при замъка. Не знаеше как да постъпи, но й дойде идея:
  - Хей! - повиши леко тон и бутна с пръст брадата на Хиро - Аз ще отида към центъра. Имам добро умение за разузнаване, което ще помогне. Там има ваши хора, нали? Ще им кажа, че Хиро и Канда ме пращат, за да знаят, че съм на тяхна страна. Регистрирането в Седжокай ще се отложи за по-късно, когато ситуацията се успокои. Окей? - попита Кьо и им намигна сладичко. Не е като те двамата да й бяха началници или нещо, но не искаше просто ей така да хукне нанякъде.
  avatar
  Йоши

  Брой мнения : 29

  Re: Околията на Киото

  Писане by Йоши on Чет Май 04, 2017 12:32 pm

  Едни истинско ад кери като Йоши, определено имаше полза от съпорт като Юми. Втори път нямаше да предприеме същата тактика. Веднага скочи надолу в мрежата, превъртайки се и стъпи, от скачайки на земята. През това време се нагласяше към реятсуто на охлюва. Подозираше, че в него има още нещо, щом усещаше такива колебания в душевната му сила. Щеше да разбере в последствие. За сега смяташе да го прониже с още три стрели. Дано имаше време преди следващата атака за толкова.


  _________________
  Achievement: Първия НПЦ кил в играта. Very Happy
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: Околията на Киото

  Писане by Ранс on Чет Май 04, 2017 8:13 pm

  Скачайки от стълбището, Йоши успя да избегне нападащите го пипала и съответно сега бе негов ход за атака. Стрелите му намериха целта си, набучвайки се и трите по тялото на холоула, близо до първата. Още малко и щеше на таралеж да заприлича.
  /30 щети/
  Сега вече болката бе започнала да му се понатрупва на плужека. Спирайки се на едно място, той наддаде холоуски рев и започна да се разтапя, а вътре от него изпълзяха десетки малки холоус (малко ме затруднява как да ги опиша тия, та затова картинка xD).
  Юми междувременно тъкмо бе настигнала младежа ама още нямаше шанса да коментира нищо.
  ***

  - По-скоро отиваме там да помагаме за защитавано на отдела. Не само, че е пълно с цивилни, но и с множество хора със силно реатсу. Рано или късно, мястото сигурно ще го нападнат по-силните холоус.- Обясни Канда, намеквайки, че така или иначе нямаше да се занимават със скучни регистрации, докато не приключи суматохата. - Но добре, както прецениш.-
  Хиро след това набързо упъти момичето как да стигне от сегашното им място до базата, ако й се наложеше по-късно.
  Изглежда сега тя имаше 2 основни избора - да се върне към онази арена, служеща за вход в голямата стената или да продължи все пак към Седжокай с останалите. Винаги можеше и на някъде другаде да се запрати де, но кой знае това къде щеше да я отведе.
  avatar
  Йоши

  Брой мнения : 29

  Re: Околията на Киото

  Писане by Йоши on Чет Май 04, 2017 8:39 pm

  Йоши тъкмо щеше да се зарадва, когато малките гадини започнаха да никнат от холоуа. Нещата вървяха по-скоро на зле, отколкото на хубаво. Можеше лесно да се справи с един опонент, колкото и голям, но десетки малки такива си бяха голямо затруднение. Макар че имаше план.
  - Трябва да започнеш да плетеш мрежа, достатъчно голяма и силна да ги хване всичките. Ако ги увием в руло, ще мога да ги отнеса с един изстрел. Надявам се - последното го каза тихо и повече на себе си, отколкото на спътничката си. Не знаеше колко време ще й отнеме да направи такава мрежа, затова се беше приготвил психически за дълго отстъпление с много стреляне.
  - Ще се дърпаме назад, ще се старая, да стрелям по най-близките малки гадини, но няма да мога да ги задържа дълго. Пази се през цялото време. Може да имат и те пипала. Ще отстъпваме междувременно. Стой точно до мен през цялото време.
  След като обясни стратегията за бойни действия, куиншито изпъна ръка напред и започна да се грижи за малките гадини една по една. Изобщо не искаше да стигат до него. А още по-малко искаше всичките да могат да стрелят с пипала. Но беше готов и за това. Като цяло предприемаше любимия си метод за оцеляване - кайтване.


  _________________
  Achievement: Първия НПЦ кил в играта. Very Happy

  Хибики Кьо

  Брой мнения : 25

  Re: Околията на Киото

  Писане by Хибики Кьо on Пет Май 05, 2017 5:08 am

  - Сигурна съм, че ще се справите. Все пак е най-големият отдел, така че най-силните трябва да са тук. - Отвърна им Кьо с гръб към тях и вдигната ръка за довиждане, поемайки път към арената. - И да се пазите. - Последно се чу от нея преди да им изчезне от поглед. Изглеждаше сякаш приятели се бяха върнали от екскурзия и се прибираха по домовете си.
  Вниманието на момичето се насочи към мистериозната сграда, появила се в центъра на града. Имаше много въпроси, но й беше пределно ясно, че сама не можеше да си отговори на нито един от тях. Затова и отиваше там - да получи отговори. Сетивата й бяха повишени, тъй като не се знаеше откъде какво ще изскочи. Надяваше се да не трябва да хаби реацу отново, преди да си възстанови загубеното, но знаеше, че тази мисъл бе наивна.
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: Околията на Киото

  Писане by Ранс on Пет Май 05, 2017 5:15 pm

  - Добре, ако ни следват така направо по улицата, ще ми трябва около минута.- заговори тя и насочи ръка назад, започвайки да плете невидима мрежа по земята близо 100 метра зад тях двамата. Идеята й бе да застели невидимо платно от нишки, които да се свият около противниците, когато всичките бяха стъпили отгоре на капана. Уви, нямаше да може да използва способностите си за друго през това време, освен ако не прекъснеше плетенето за хода.
  Първите няколко изстрела на куиншито бяха със смесени резултати. Някои от тях уцелиха гадинките, други бяха избегнати. Добрата новина бе, че изглежда тварите бяха достатъчно слаби физически, че да умират от една обикновена стрела всеки път. Лошата новина бе, че три от най-предните разтвориха гърбовете си, изплювайки някакви розови реатсу топчета към младежа и жената - бомби. Всяка една от тях имаше сравнително малък взрив, но като се комбинираха заедно почваше да става опасно.
  Юми й се наложи да отскочи назад и въпреки това бе ударена от ударната вълна, падайки по гръб. Не изглеждаше да е поела кой знае какви щети за щастие - драскотини само.
  Оставаха грубо към 20 холоус.
  ***

  Пътят на Хибики я отведе обратно до голямата стена, която бе възпряла прогреса й по-рано. Лилавата мъгла изглежда не продължаваше отвъд нея за момента, което сякаш си бе успокоение. За щастие, никой не завари момичето по пътя, което й остави достатъчно време да си почине физически и да си възстанови реатсуто.
  Сега тя отново бе изправена пред предишната дилима - щеше ли да търси заобиколен път около стената или щеше да пробва да минава през въпросният колизеум, служеща като вход.
  Специфично реатсу не можеше да се усеща от тук нататък уви - енергията на замъка бе твърде силна и заглушаваше всякакви други източници покрай нея.
  avatar
  Йоши

  Брой мнения : 29

  Re: Околията на Киото

  Писане by Йоши on Пет Май 05, 2017 10:59 pm

  Кратко ръмжене се отдели от гърлото на Йоши. Усещаше, че нещо такова щеше да се случи, но се надяваше да не е толкова неприятно за двамата хуманоиди. Куиншито не се поколеба. Пусна гинто капсулата, която беше в ръката му на земята, отскачайки назад.
  - Gritz.
  Искаше да направи защитна капсула пред себе си чрез техниката, която да поеме експлозиите, без да завързва никого вътре. А междувременно се насочваш към жената, продължавайки да стреля по малките гадини, за да може да я спаси от следващите експлозии с хиренкияку.


  _________________
  Achievement: Първия НПЦ кил в играта. Very Happy

  Хибики Кьо

  Брой мнения : 25

  Re: Околията на Киото

  Писане by Хибики Кьо on Съб Май 06, 2017 3:35 am

  Това, че не можеше да усети други реацута, беше проблем. Не се знаеше къде можеше да я дебнат. И къде бяха всички? Можеше да се обзаложи, че щеше да има много индивиди тук - дали холоули, шинигамита или други. Явно всички се спотайваха, което щеше да направи и Кьо. Планът сега беше да се доближи максимално до колизеума без да е на открито и без да минава по очевидни пътища. Макар че може би всички се криеха по тези улички. Когато стигнеше на около двеста метра от входа, щеше да използва Sonar, за да разбере какво има наоколо. Я някоя форма на живот, я нещо странно. Това щеше да й покаже следващия й ход.
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: Околията на Киото

  Писане by Ранс on Съб Май 06, 2017 5:45 pm

  Макар сребърната кутия да не бе предназначена за спиране на атаки, то поне можеше да свърши работата на физическо препятствие, блокирайки бомбите и предизвиквайки взрива им, преди да са стигнали до куиншито. Още 3 от близките холоус бяха унищожени в последвалата атака на Йоши, но на тяхно място скочиха напред 5 нови. Тварите бяха изненадващо бързи - нямаше да е лесно да се откъснат от тях само с бягане.
  Веднага нов бараж от бомби последва, този път по-разпръснат от преди.
  ***

  По пътя Хибики не срещна никой. Или бе изкарала късмет да си избере безлюдна уличка или просто бе сред първите дошли насам. Щом използва умението си, тя откри няколко малки холоула по съседните улички, но нищо което да изглежда особено заплашително. Зад входа на колизеума обаче седеше мъжка фигура. Не изглеждаше да прави нищо от интерес уви. Странни механизми и предмети в стаята покрай него не се усещаха, така че ако не друго, поне физически капани нямаше да има.
  avatar
  Йоши

  Брой мнения : 29

  Re: Околията на Киото

  Писане by Йоши on Съб Май 06, 2017 6:19 pm

  Йоши хвана Юми със свободната си ръка, изстрелвайки се назад с хиренкияку. После продължи да стреля и да отстъпва рамо до рамо с нея.


  _________________
  Achievement: Първия НПЦ кил в играта. Very Happy
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: Околията на Киото

  Писане by Ранс on Нед Май 07, 2017 11:12 pm

  Хайренкякуто на Йоши подсигури безопасното му отдръпване с Юми от последвалите взривове. Сега като си бяха осигурили малко преднина, двамата успяха да изтичат до и подминат капана, който междувременно почти беше завършен. Оставаше само гадинките да стъпят на него и щяха да му се поднесат в кърпа вързани (буквално) на куиншито.
  И ето, че точно така стана. Сега само трябваше да ги довърши.
  - Мрежата вероятно ще се скъса от атаката ти, така че ще имаш само 1 шанс.- уточни русокоската задъхано.
  avatar
  Йоши

  Брой мнения : 29

  Re: Околията на Киото

  Писане by Йоши on Пон Май 08, 2017 12:05 am

  - Не се бой - усмихна се Йоши, отприщвайки мощта на душевната си енергия. Светът около него стана червен, както и светло сините му очи. Чертите му станаха груби и садистични, а яростта и омразата, която по принцип таеше в себе си само към шинигамитата сега се усещаше ясно във въздуха. Ако можеше да бъде вкусено, щеше да бъде горчиво. Много горчиво реятсу.
  За да не се разпадне мрежата от натиска, обаче, трябваше да побърза. Постави ръка пред очите си, а в нея се образува червена като кръв стрела.
  - Хайлих файл - рече тихичко куиншито и зареди бързо стрелата в лъка, опъвайки тетивата до максималното възможно. Прицели се максимално във вече гърчещите се и църкащи животинки, които след малко смяташе да изпепели на един път със свещената стрела, която си бе направил. Въздуха около него натежаваше все повече, а кърваво червената му аура бушуваше мощно, макар не с пълна сила. Щеше да свърши достатъчно работа в момента. Миг или два по-късно, куиншито пусна стрелата, запращайки я към малките бръмбари в мрежата. Летеше с пълна скорост и разрушителна сила, оставяйки тънка червена следа след себе си. Беше въпрос на време да мине през тях като през масло. Поне такива надежди таеше Йоши. След тази комбинирана атака нямаше да му остане много реятсу за продължителна битка. Затова просто трябваше да проработи.


  _________________
  Achievement: Първия НПЦ кил в играта. Very Happy
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: Околията на Киото

  Писане by Ранс on Пон Май 08, 2017 4:22 pm

  Благодарение на това, че тварите бяха събрани плътно на кълбо от мрежата, а и реатсу прешъра допълнително ги отслабваше, техниката на куиншито успя да ги обхване всичките, унищожавайки ги наведнъж.
  Битката приключи и двамата с Юми най-сетне можеха да си отдъхнат за момент. Никой засега друг не се движеше към тяхната позиция.
  - Ето, ще ти помогнат за реатсуто.- Каза тя на бялокоското, подавайки му три хапчета от кутията, от която тя самата бе взела по-рано в магазина. - Бива си те доста. Сам ли се движиш винаги или си от някоя организация?- залюбопитства дамата, докато така и така бяха забавили темпото.
  avatar
  Йоши

  Брой мнения : 29

  Re: Околията на Киото

  Писане by Йоши on Пон Май 08, 2017 4:29 pm

  Юми реши рязко да си завре носа в личните му дела. Йоши не беше много сигурен как да реагира, но след като вече се бяха били рамо до рамо, пък и му даде хапчета за реятсу, които той бързо глътна, след като вече беше видял как подействаха на нея. Реши да й отговори, все пак:
  - От няколко години насам се грижа изцяло сам за себе си. Проклетите шинигамита ме лишиха от всичко, освен живот и сега го живея, за да им се отплатя. А ти на къде си се запътила в тая сграда?


  _________________
  Achievement: Първия НПЦ кил в играта. Very Happy

  Хибики Кьо

  Брой мнения : 25

  Re: Околията на Киото

  Писане by Хибики Кьо on Пон Май 08, 2017 7:04 pm

  На Кьо й се струваше много странно, че нямаше никой около най-интересното място в града. Все пак, всички, които в момента се събираха в Киото, ги привличаше това място. Единствено някакви незаинтригуващи холоули. "Е, кой превари, той завари." - рече си момичето и тръгна към вратата, избягвайки организмите наоколо. Макар това да бе доста глупава идея, Хибики беше на мнение, че ако не поемеш риск, няма да спечелиш. Когато стигнеше портата, щеше да изчака малко да види дали нещо щеше да се случи - я човекът да проговори, я нещо друго. Ако ли не, щеше да попита кой е странникът отвъд и какво се случва, като щеше да използва умението си, че да прати гласа си към него без да чуват околни.
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: Околията на Киото

  Писане by Ранс on Вто Май 09, 2017 5:08 pm

  - Моите съболезнования...- отвърна Юми учтиво, докато наместваше превръзката на ръката си. Чувайки последвалият въпрос на бялокоското, тя извърна поглед към сградата и се усмихна горчиво. - Имах друг спътник, преди да се срещна с теб, но хаоса ни раздели и в бързината успяхме да се уговорим на покрива там да се чакаме. Надявам се, всичко е наред при него.- Сякаш подканена от собственото си обяснение, тя реши, че е време да потеглят отново.
  Входа на блока вече се виждаше в далечината, а по-пътя му не изглеждаше да има други пречки.
  - Още малко!- развълнувана каза русокоската, затичвайки се натам.
  ***

  - Охо, първият ми посетител.- веднага заговори мъжа щом видя Хибики, изправяйки се от столчето, на което си седеше мързеливо досега. Бе облечен, като някоя нинджа, с множество шурикени закопчани на удобни за достигне места по дрехите и метален чадър на гърба. - С какво мога да помогна? Другар за приказка ли ти трябва? Или пък да те упътя на някъде? Нинджа уроци не давам обаче, да знаеш.- тона му бе весел и безгрижен, а на всичкото отгоре правеше и странни пози с всеки въпрос, които вероятно си мислеше, че са готини, но реално го карат да изглеждат като идиот.
  avatar
  Йоши

  Брой мнения : 29

  Re: Околията на Киото

  Писане by Йоши on Вто Май 09, 2017 5:35 pm

  Йоши тичаше редом до Юми, спазвайки нейното темпо.
  - А какъв беше оня, дето се опитваше да те убие? - продължи да разпитва той, докато опипваше колана с ножки, които беше взел от него. Нямаше никакво значение, но някак му беше любопитно. Рядко можеше да поговори с подобен на него непознат, та щеше да си изхаби социалните батерии, за да му е невъзможно да комуникира в последствие. И без това нямаха кой знае колко голям капацитет.


  _________________
  Achievement: Първия НПЦ кил в играта. Very Happy

  Хибики Кьо

  Брой мнения : 25

  Re: Околията на Киото

  Писане by Хибики Кьо on Сря Май 10, 2017 2:14 am

  "К'во му има на тоя!?" - беше първата мисъл, която мина през главата на момичето. Нито облеклото му беше като хората, нито поведението, нито двете заедно си пасваха. Хибики не избяга от него, защото не й се струваше, че ще я нападне. Нещо я караше да си мисли, че е прекалено силен и нямаше да се занимава с нея. Нали знаете, от онези типове, които са толкова по-добри от другите, че в държанието им няма капка съмнение, притеснение и т.н. Сякаш той беше такъв. Другият вариант бе да бъде просто назначен клоун там за приветствие на идващите и дали беше убит или не нямаше значение за "господарите" му. И в двата случая, Кьо не се чувстваше застрашена от неговото присъствие. По-скоро от холоулите по-назад и от идващите същества насам, така че не си свали гарда.
  - Да, искам да си побъбрим. - реши да приеме тя с весело изражение - Ще започна първа, тъй като аз те приближих. Какви са тези колизеум и лилава мъгла? За какво служат? Кой и какво се опитва да направи в Киото? Като цяло, какво знаеш за разрастващата се ситуация?

  Sponsored content

  Re: Околията на Киото

  Писане by Sponsored content


   В момента е: Пет Яну 18, 2019 7:45 pm