Bleach Adventure Chronicles

  Главната улица

  Share
  avatar
  Хираи Йору

  Брой мнения : 12

  Re: Главната улица

  Писане by Хираи Йору on Пет Май 05, 2017 2:01 am

  Хираи кимна едва-забележимо, а леко недоволство се изписа на изящното ѝ лице. Плавно се изправи от приклекналото си положение, като елегантно и безшумно се запъти към групата от шинигамита в близост до местоположението им. Вървеше в края на улицата, а сериозното ѝ изражение излъчваше неутолимото желание за професионална намеса. След като достигна тълпата от шинигамита изпаднали в суматоха, внимателно започна:
  - Името ми е Хираи Йору, шинигами от 2-ри отряд. - направи кратка пауза, за да даде възможност на колегите си да осмислят информацията, - Бих искала да споделите всичко, което сте научили за враговете ни с мен. С колкото повече информация разполагаме, толкова по-лесно може да изготвим успешна стратегия за контра-атака спрямо врага.
  Свъси вежди, сякаш рецитирането на слова беше нещо, което я дразнеше, но, междувпрочем, първата ѝ задача беше точно това, на което се бе надявала - запазената марка на 2-ри отряд.

  Re: Главната улица

  Писане by Карасу Каруничи on Пет Май 05, 2017 12:04 pm

  Карасу  изчака професионалистите да си свършат работата върху Будо,за да може поне да държи катаната си правилно.Все пак бе началник на тази мисия,а началник,който не е пример за своите подчинени няма да се задържи дълго.Преди да даде ,,зор" на всички да тръгнат,забеляза приближаващите се шинингамита.Едно от тях,момиче,не се почуди да ги заговори..Когато я огледа,видя едно красиво червенокосо девойче с очи на хищник .Каруничи на свой ред също проговори като съвсем елегантно присви очите си:
  -Карасу Каруничи е моето име,а това сме изпратените от 8 отряд или поне това,което остана от нас.Шинингамито,което лекуват там-посочвайки Будо- е 5 офицер на отряда ни и соъответно е главокомандващия тази мисия-преди да продължи,той избърса с ръката си прахта от челото,която се бе насъбрала от експлозията и оправи косата си.Трябваше да изглежда добре,въпреки условията,в които се намираше.Все пак пред него се намираше дама,макар и най-вероятно леко луда,те от 2ри отряд всичките бяха такива.Продължи:
  -Освен,че някой си направи гавра и направи всичките холоуи да се взривят пред нас,друга информация нямаме.Помни,ако нещо тръгне да свети в червено,отдалечи се възможно най-много,иначе ще свършиш зле!Е,ако имаш други въпроси,предлагам да е докато вървим,защото тук сме лесна мишена за лайнара,който ни подреди така.
  Карасу извърна поглед да види Будо и дали е готов да строи ,,ротата" и да продължат със задълженията им.


  Последната промяна е направена от Карасу Каруничи на Пет Май 05, 2017 1:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път
  avatar
  Хираи Йору

  Брой мнения : 12

  Re: Главната улица

  Писане by Хираи Йору on Пет Май 05, 2017 12:17 pm

  Недоволство се изписа по лицето на Йору, демонстративно сбърчвайки носле и вежди. Шинигамито пред нея изглеждаше, меко казано, ужасно, но Хираи знаеше, че няма смисъл да се коси - все пак се намираха в бойна зона. Минус щетите от експлозията, мъжът изгледаше доста добре, но Хираи никога не би го признала. "8-ми отряд, хм? Значи е под ръководството на Кьораку и Нанао... Колко предсказуемо." - лаконично преметна на ум червенокосата, преди да кръстоса ръце пред гърдите си и да продължи разпита си.
  - Искаш да ми кажеш, че някой е взривил група холоуи пред вас, което е предизвикало всичкото това безобразие? Какво безочие... - шинигамито хвърли по още някой бегъл поглед към потърпевшите ѝ колеги и по щетите из околията. Нищо от това не изглеждаше хубаво, а мистерията тепърва започваше.
  - Благодаря за насоките, К...онджики? Но все още не съм малоумна. - недоволно подметна Йору, като погледна настрани, индиректното изразявайки неловкостта си. Ако имаше нещо, което бе склонно да я изкара извън равновесие, то това беше някой да я подценява.

  Re: Главната улица

  Писане by Карасу Каруничи on Пет Май 05, 2017 1:58 pm

  ,,Докачлива е...но какво да се очаква от жена" бяха мислите на шинингамито.При думите на Хираи,той се намуси и извади смачканата кутия ццигари от джоба си.Извади най-здравата и я запали със златната си запалка,останала му спомен от минали години.Дръпна си силно,а след това проговори раздразнено:
  -Ой,ой,казвам ти да внимаваш,за да не си развалиш хубавата прическа от нещо подобно.Да ти изглеждаме на малоумни?Никой не очакваше този червен блясък да се превърне в такава експлозия!-дръпна си още веднъж.Ръката му трепереше леко,вероятно остатъчен ефект от избухналия до него взрив.Момичето със сигурност щеше да забележе това,белег на неопитността му в такива ситуации.
  Карасу се почеса по главатаи и продължи да си пуши цигарката,когато попита червенокосата пред него:
  -Вашата групичка да се натъкна на нещо?Накъде отивате като цяло?-попита спокойно момчето,след като усети никотина в системата си.
  avatar
  Сора

  Брой мнения : 27

  Re: Главната улица

  Писане by Сора on Пет Май 05, 2017 5:13 pm

  Сора изпука пръстите на ръцете си и прибра отбратно занпактото. Очаквано действието му беше провал, но бе напълно разбираемо. Пред очите на шинигамите се намираше овенският холоу, който също бе сравнително бърз и силен, явно нещата щяха да опрат до доброто старо кидо.
  -Мисля, че е време да приключваме с тези холоу-и и да продължаваме напред, дадохме им повече време за живот от неебходимото.- каза той и започна да мисли какво да направи в тази ситуация.
  Холоу пред него не го виждаше и реално можеше да се възползва от това, но регенериращата техника можеше да е проблемна, нито знаеше колко често може да я ползна нито колко може да регенерира.
  "Щом си толкова бърз ще те лиша от нещото, което е така ценно за теб, грозноватите ти крака." -
  Каори-сан, ще се опитам да ти предоставя още една възможност да убиеш холоу-а!- в следващият момент Сора насочи показалеца си към левият крак на холоу-а и прошепна тихо
  -Hadou no 4:Byakurai веднага щом светкавицата се изстреля, пръста се премести със сантиметри на дясно и последва
  -Hadou no 4:Byakurai, въпрос на секунди бе холоу да престане да съществува.
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: Главната улица

  Писане by Ранс on Пет Май 05, 2017 5:54 pm

  Първият Byakurai на Сора бе успешен, продупчвайки крака на холоула. Вторият обаче вече се очакваше от противника, което съответно доведе до бързо кълбо в страни за да се избегне светкавицата.
  /20 щети/
  Въпреки това, комбинацията от разсейването, плюс единият ранен крак, даде достатъчно голям шанс на русата офицерка.
  Хвърляйки катаната си към овена, тя направи троен скок във въздуха, позиционирайки се над него. Той естествено сега нямаше бързината да избегне оръжието и му се наложи да го блокира гард, позволявайки на занпактото да се забие в едната му ръка. През това време Коари се стовари с крак върху главата му.
  - Bakunetsu otoshi!- ударната вълна от ритника буквално вдлъбна тялото на холоула в земята. С бързо движение, момичето издърпа оръжието си от ръката му и атакува към главата, отрязвайки я с един чист замах.
  През това време, дебелият холоу бе атакувал Сора отново, този път с бараж от атаки, редуващи двете пипала. Някои идваха отгоре, други от страни. Нямаше да са лесни за избягване.

  Преди разговора на Карасу и Йору да продължи още, Будорикава - офицерът, отговорен за групата от 8ми отряд - се намеси, явно вече излекуван от по-сериозните щети.
  - Запазете си караниците за Сейрейтей. Тука има пре-достатъчно противници, на които да си го изкарвате.- каза мъжа, почесвайки се по белега на брадичката си. - Нагоре по улицата трябваше да се срещнем с друга група от вашият отряд. Доколкото разбрахме обаче, някой вече ги беше нападнал тях и сега статуса им е неясен.- започна да обяснява офицера, информирайки червенокоската за положението.
  Сега като всички се бяха закрепили физически, отряда бе готов да продължи към дестинацията си. Хираи бе поканена да ги придружи естествено, ако пожелаеше.
  Ишидо - придружителят й - пък продължаваше да се крие и вероятно така щеше да ги следва, ако момичето избереше тази опция.

  Re: Главната улица

  Писане by Карасу Каруничи on Съб Май 06, 2017 9:54 am

  Карасу довърши цигарата си след 2-3 дръпки и я хвъррли до крака си,след което я настъпи,въртейки си крака върху нея.След като чу словата на Будо,шинингамито изгледа с изпитателен поглед Хираи.Сякаш преценяваше момичето пред него и се опитваше да прочете мислите на колежката си.Каза и преди да извърне гръб:
  -Хираи,ще се радвам да ни придружиш...само не изоставай-като се усмихна дяволите,открито предизвиквайки Йору,която със сигурност щеше се жегне от думите му.
  Каруничи продължи по пътя си като извика на отряда:
  -Предлагам да тръгваме и то сега,време изгубихме достатъчно!
  avatar
  Хираи Йору

  Брой мнения : 12

  Re: Главната улица

  Писане by Хираи Йору on Съб Май 06, 2017 6:03 pm

  Лицето на Йору пламна при думите на Будорикава. Как бе оставила нещо толкова маловажно да стане епицентър на иначе разузнавателната ѝ задача. Какъв позор. Шинигамито ядно свъси вежди, като демонстративно обърна лице настрани.
  - Тъй вярно, господин офицер... - недоволно промълви през стиснати зъби червенокосата, тайно поглеждайки към Ишидо. Той все още се намираше в прикрито положение. Йору реши да последва сформиралата се група - по този начин щеше да разбре още детайли около заформящата се ситуация и в края на разузнаването, можеше да предаде пълен рапорт на СойФон. Драматично изтупа ръкавите си, сякаш само от присъствието на останалите се бяха замърсили. Бе готова да поеме по назначения пътя, но последвалите думи на Карасу бяха на път да я изкарат извън равновесие.
  - Какво мислиш, че си позволяваш?! Ти си този, - заби показалеца си в гръдта на момчето, като продължи, - който губи ценно време! Може да направиш услуга на всички ни, като продължиш напред.
  Червенокосата подбели очи, след което грациозно се отдръпна и гъвкаво продължи след останалите членове на бойния им екип, без да даде шанс на Каруничи да избълва още змии и гущери.
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: Главната улица

  Писане by Ранс on Съб Май 06, 2017 9:54 pm

  Групата на Карасу, сега придружавана и от Йору, не след дълго достигна до мястото, където трябваше да се срещнат със скаутите. Уви обаче намериха само тела и следи от експлозии, причината за която вече бе ясна - важното бе, дали имаше оцелели. Отговора на този въпрос стана ясен след моменти, когато в далечината се чу металическото сблъскване на оръжия и зад ръба на една от сградите изскочи ранен шинигами, биещ се с някакъв мускулест мъж, близо два метра висок, с едри ръце колкото торса на нормален човек и държащ също толкова голям клеймор.
  Въпросният мъж бе гол до кръста, а тялото му цялото бе набучено с мечове, копия, ножове и какво ли още не. Лицето му бе грубо, изписано с някакви символи, повечето от които биваха скривани от дългата му бяла коса, стигаща до гръдния кош. Странното бе, че не изглеждаше да кърви от местата, където стърчаха оръжията... а и самите те не изглеждаха, като занпактота. Реатсу излъчването му бе изненадващо слабо, но за сметка на това явно грубите му физически способности компенсираха много, имайки се предвид как шинигамито бе безпомощен срещу него.

  Няколко стотин метра надясно по съседната улица имаше пък един стар склад, от който също се усещаше нечие чуждо реатсу. Не бе ясно дали е по някакъв начин свързано с грамадният мъж тук или не. Каруничи и Хираи бяха най-отпред на групичката, така че те първи имаха шанс за реакция. Ако искаха да помогнат на биещият се шинигами, нямаха време да чакат команди от офицера.

  /Карасу си е регеннал всичкото реатсу между другото./
  avatar
  Хираи Йору

  Брой мнения : 12

  Re: Главната улица

  Писане by Хираи Йору on Съб Май 06, 2017 10:11 pm

  "По дяволите..." - помисли си Йору, като обходи двамата мъже пред себе си с очи.
  - Каруничи, трябва да влезеш в ролята на диверсия, ако искаш да се справим. Нямаш време за губене, по живо. - хладно издекламира червенокосата, приготвяйки се за бой. Щеше да се изстреля напред към мъжа, използвайки Shunpo и да го изненада с един Raioken в гърба. За целта обаче, странният тип трябваше да е глух и сляп за присъствието ѝ - тук се появяваше ролята на новия ѝ познат.
  - Е, какво ще бъде? - недоволно попита Йору, тъй като бездесйтвие лазеше по всеки един от обтегнатите ѝ нерви.

  Re: Главната улица

  Писане by Карасу Каруничи on Съб Май 06, 2017 10:46 pm

  Карасу се беше ухилил до уши от успешния му опит да подразни Хираи.Вървеше си най-спокойно и се подсмисваше,когато изведнъж му бе напомнено къде точно се намира.Още едно препятствие пред групичката им излезна,а това този път бе гигантския брут,който си правеше гавра с ранено шинингами.Преди да тръгне да го спасява,каквото първичния му инстинкт казваше,той проследи реатсуто,което идваше от сградата в близост.Преди да отговори на нахъсаната Йору,той подметна на Будо:
  -Будо-сан,ако аз усещам това излъчване,означава че и ти го усещаш,докато се справим с този пред нас с Хираи някой трябва да провери този източник.Ако същия този,който детонира онези холоуи,това означава,че може и да е свързан с отзи големец.
  След като сподели мислите си,Карасу се обърна към Хираи,усмихна и се широко и каза:
  -Хайде да видим колко сте бързи и тихи във втори отряд?-казвайки го това,шинингамито и метна един продължителен поглед от 3 секунди и изпраши да помага на загазилия колега.Трябваше да отнеме вниманието на този брут и да даде възможност за атака на червенокосата ,,лисица".Затичвайки се към него,Карасу скъси дистанцията на няколко метра,за да може да изпълни техниката си.Трябваше да види дали този наистина не може да кърви,защото от мечовете стърчащи от тялото му не се виждаше такава индикация.Той изтегли занпактоуто си с дясната ръка,а лявата я вдигна напред и от показалеца се изстреля вълна от реатсу,която се манифестира като светкавица/или квото е там/.Изрече:
  -Hadou #4: Byakurai -при което насочи техниката си към тялото му.Мнението на Карасу бе,че този не бе особено интелигентен и се бе вглъбил да унищожава жертвата си,което означаваше че няма да е обърнал много внимание на заобикалящата го среда.
  avatar
  Сора

  Брой мнения : 27

  Re: Главната улица

  Писане by Сора on Нед Май 07, 2017 9:01 pm

  В момента, в който главата на холоу бе отрязана все едно бе парче масло Сора започна да вижда части от реална сила на Каори, шинигамите бе доста идеи по-силна от колкото показваше на пръв поглед, което зарадва момчето, защото имаше много малки очаквания до сега.
  "Невероятно, Каори-сан, знаех, че сте стилна, но това надмина и очакванията ми! Остана да се справим с пипалчо и да продължим напред за да разгадаем цялата тази мистерия..- изречението му бе секнато от атаката на другият холоу, която бе по-бърза от очакваното, Сора имаше много малко време да отреагира на движенията, които трябваше да избегна, защото иначе щеше да поеме още едно ненужно количество щети.
  Единственото, което роди главата на момчето е да използа Shunpo назад и да се отдалечи на сравнително безопастно разстояние от пипалото.
  След като техника свърши единственото, което можеше да направи и евентуално да е полезно
  -Hadou no 4:Byakurai! - Сора изстреля светкавицата от пръста си по посока пипалото, което го атакуваше.
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: Главната улица

  Писане by Ранс on Нед Май 07, 2017 10:11 pm

  Byakurai атаката на Сора макар да прониза пипалото, не изглеждаше да е оказала кой знае какъв ефект на съществото. Реално просто се създаде малка дупка в един от крайниците му - това бе далеч от проблемно за него.
  /10 щети/
  Каори тъкмо се бе засилила към дебелият враг, когато изведнъж той се разпадна сам, а реатсуто му бе засмуквано към тялото на овена. Скоро обезглавеният торс засия в ярка светлина и изправяйки се си взе главата от земята, поставяйки я обратно на място.
  - Ъгх, добре ме подреди момиченце.- замърмори той, изпуквайки врат няколко пъти, докато междувременно от гърба му поникнаха две 3 метрови пипала, а кожата му се оцвети в червен отенък. - Надявах се да избегна силни противници, ако отделя половината си реатсу в различна форма...- каза си холоула, като в следващият момент трансформацията приключи и реатсу излъчването му се удвои по сила. Сега даже минаваше това на офицерката.
  - Сора, аджукас!- извика русокоската, с разширени от изненада очи. Преди да може да направи каквото и да е друго обаче, едното от пипалата бе замахнало към нея, запращайки я в стената отзад, въпреки че бе успяла да го блокира с катаната си.
  ***

  Предположението на Карасу бе правилно - мускулестият противник даже не направи опит да избегне хадоу атаката, която го прониза в корема.
  /20 щети/
  Не показа да го боли много, а и кръв не се видя от дупката да се стича. Ако не друго обаче, поне вниманието му бе успешно привлечено.
  - Мгх, още една муха.- изпъшка той недоволно, бавно пристъпвайки към чернокосият младеж, сякаш напълно бе забравил за другото шинигами, с което се биеше досега.
  В следващият момент Хираи се появи зад гърба му, удряйки го с бараж от 5 бързи юмрука.
  /30 щети/
  Атаката й определено имаше ефект, но не чак толкова голям, колкото би се очаквало. Разликата в силата им явно бе значителна.
  Завъртайки се рязко, противника се опита с едно бързо движение да разсече червенокоската в торса, използвайки масивният си меч. Само от звука, издаващ се във въздуха разцепван от оръжието му бе ясно, че този замах трябва на всяка цена да се избегне - блокирането не бе опция.
  Будорикава междувременно се запъти към склада, заедно с останалите 3 шинигамита от групата, оставяйки само Такеши (члена на 4ти отряд) тук, да подкрепя Каруничи и Йору с каквото може.
  Раненият скаут пък, макар все още да можеше да се сражава, едва ли щеше да е решаващ фактор в битката.
  avatar
  Хираи Йору

  Брой мнения : 12

  Re: Главната улица

  Писане by Хираи Йору on Нед Май 07, 2017 11:14 pm

  Йору се намираше във вихъра на битката, осъзнавайки, че това не бе главната идея на мисията ѝ, но поне вече се бе изправила срещу заплашителната особа лице в лице - можеше да добави информация за ефекта и статуса на атаките им спрямо него към рапорта си. До тук с Карасу се бяха справили добре; проблемът, обаче, беше видимо непокътнатото състояние на опонента им. Хираи не се намираше в някакъв унес, но звукът на разпорващия въздух меч я накара инстинктивно да се отдръпне назад, концентрирайки цялата си енергия в изпълнението на едно последователно Shunpo на дясно.
  Будорикава вече го нямаше, както и повечето шинигамита, които бяха дошли с тях. Разполагаха с един допълнителен член към екипа си, а раненото шинигами беше изчезнало от полезрението ѝ малко преди началото на битката. От друга страна, червенокосата предполагаше, че Канма-сан все още се спотайва в сенките - нямаше какво друго да очаква от колегата си, но колкото повече шинигамита биха проучили ситуацията - толкова повече информация щяха да са събрали за опонента си. В ситуации като тези, им трябваха им повече опитни шинигамита, но съдбата имаше интересни идеи за тях.
  avatar
  Сора

  Брой мнения : 27

  Re: Главната улица

  Писане by Сора on Пон Май 08, 2017 12:41 am

  Ситуацията, в която се намираха двете шинигамите ескалира до огромни нива твърде бързо за да може момчето да осъзнае реално какво се случва. За пръв път през живота си Сора виждаше аджукас и много се надяваше да не е за последен, защото разликата в неговата сила и тази на противника бе огромна. Единственото нещо, което можеше да направи е да съпортва, Каори и да не й се пречка, защото само тя можеше да убие аджукаса. Нивата на паника се повишиха рязко след като офицерката се разби в стената. Сора използва сунпо за да стигне до нея и да й помогне да се изправи, не понесе особено лека така, независимо, че все пак успя да я блокира.
  "К-к-аори-сан, какво ще правим, мога евентуално да ти отваря възможност за атака, ако нещо се обърка той ще нападне мен и ти пак ще имаш време за действие." -откликна шинагамито сравнително тихо.
  "Добре, мисли, мисли, напрегни си мозъка и измисли начин да си полезен в тази критична ситуация." след дълбока въздишка момчето измисли нещо безрасъдно, което ако не успееше да се получи щеше да попадне в доста напечена ситуация.
  Сора скочи във въздуха колкото да има добра видимост над аджукаса протегна ръце и каза:
  -Bakudou no 37:Tsuriboshi, Bakudo no 4:Hainawa! - целта на едната техника бе да падне върху холоу-а, а на другата да ги завърже заедно. Шинигамито се надяваше, че плана ще проработи, защото количеството реатсу, с което бе останал бе минимално.

  Re: Главната улица

  Писане by Карасу Каруничи on Пон Май 08, 2017 10:32 am

  Този гигант наистина нито кървеше,нито усещаше болка.Две атаки не му повлияха по никакъв начин,а даже го направиха по-ядосан.Трябваше да се вземат бързи мерки,ако този пред тях щеше да падне.Карасу не знаеше той какво е,не беше холоу,нямаше маска,но едва ли беше и просто човек.Явно бе от тези ,,твари" със специални умения,които също участваха в тази битка.Недолюбваше шинингамитата,това беше със сигурност,съдейки по катаните в тялото му.Каруничи трябваше да използва възможността,която Хираи му даде.Имаше точен и ясен план в главата си и щеше да о изпълни.Той щеше да даде всичко от себе си тук,за разлика от битката с холоуите,където се беше сдържал.Веднага след като този си отне вниманието от чернокосото шинингами,Карасу бързо се засили към него.Щеше да го накара да осъзнае,че когато обърне гръб на решния човек,щеше да има последствия.Бяла енергия обля занпактоуто му,а дясната му ръка,заедно с острието насочено напред,се насочиха в зоната около гръбначния стълб на великана.Пробождащия удар трябваше да е някъде до гръбнака,за да може да техниката на Карасу,свързвайки се с нервната система на нампания изрод,да го парализира от пети до уши.Раната,ако се получеше,щеше да е достатъчно дълбока,че да блокира центраната му нервна система за достатъчно дълго,че Карасу да изпълни следващия си ход.Когато пронизваше изрече:
  -Грешка номер едно,глупак!-каза с плашещ тон шинингамито,а след това довърши/ако съм го пробол де/-Kaminari no tsume!
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: Главната улица

  Писане by Ранс on Пон Май 08, 2017 6:39 pm

  /Подходящо ost за ситуацията и на двете битки в тоя ми пост  xD/

  Сора обаче след шумпото вместо Каори пред себе си видя аджукаса, който явно го бе изпреварил и блокирал пътя му. Замахвайки толкова бързо, че движеният му изглеждаха размазани, той се опита да удари младежа със задната част на юмрука си, но уви преди това бе изритан в торса назад от офицерката.
  - Изяж това!- викна тя, изваждайки кръгъл бонбон в синя целофанена обвивка - една от душевните сладки, в шинигами магазините, предназначение за възстановяване на реатсуто.
  В този момент, от посоката на холоула двамата видяха някаква ярка лилава светлина.
  - Cero...- промълви овена и масивен енергиен лъч се изстреля към шинигамитата, помитащ всичко по пътя си. Хващайки Сора за ръката, русокоската го дръпна настрани с едно бързо шумпо, избягвайки атаката. Това точно целеше врага, чиито пипала вече бяха надвиснали над него място, всеки момент предстоейки да смажат жертвите си.
  - Daichi ou Kuzusu, Tetsugami!- на секундата занпактото на Коари се трансформира в чисто черни метални ръкавици и ботуши, стигащи до лактите и колената съответно.
  - Bakurendan!- извика тя, правейки непроследимо бърз бараж от атаки с юмруци нагоре, всеки един създавайки енергиен взрив след себе си, разкъсвайки пипалата на парчета.
  През кратката пауза, която се получи след взривовете, на Сора му се отвори шанс за ново действие.
  ***

  Йору успешно избегна идващата към нея атака с шумпо и понеже не бе взела ново действие след това, имаше време да обмисли ситуацията по-внимателно.
  Карасу междувременно успя да прониже противника и да активира техниката си. Моментално грамадния мъж се обездвижени, благодарение на парализата в тялото му. Въпреки това, не изглеждаше да изпитва някаква болка.
  /40 щети/
  Секунда по-късно, няколко от пръстите му потрепнаха... изведнъж той се извъртя, сграбчвайки Карасу за яката с лявата си ръка, а с дясната надигна клеймора, готвейки се да разсече младежа вертикално. От парализата на такава дълбока рана нямаше как да има силата да се имзъкне... но ето, че реалността бе друга.
  Раненият шинигами се втурна в този момент напред, опитвайки се да отсече лявата ръка за да освободи спасителя си, но силата не му стигна. Трябваше още натиск.

  Re: Главната улица

  Писане by Кирито Акитски on Вто Май 09, 2017 9:16 pm

  Акитски направи само няколко крачки и веднага беше ударен от носталгия. Спомни си за предишния живот и начина, по който го водеше. Беше доста отдавна ама си спомняше всичко с детайли. Но бързо се осъзна. Трябваше да се концентрира, все пак беше на мисия и то първата му като част на 6то отряд. Време беше да докаже, че заслужава да е част от отряда. Изби каквито и да било други мисли от главата си и се присъедини към всички останали да слуша за плана и разпределение.
  avatar
  Сора

  Брой мнения : 27

  Re: Главната улица

  Писане by Сора on Вто Май 09, 2017 10:07 pm

  От няколко хода насам Сора чувстваше, че всичко, което прави е напразно и все още диша поради простият факт, че Каори бе достатъчно силна да го спаси от атаките на аджукаса, този път момчето едва не бе дезинтегриран от серото на холоу-а.
  Всичките негативни чувства, които изпитваше момчето бяха притъпени от няколко просто думи, една команда и едно име. Офицерката рилийсна шикая си, който превърна занпактото й в метални ръкавици и ботуши.
  Мигновенно от защита тя премина в атака и Сора бе удивен от това колко по-бърза и по-силна, аджукаса изгуби всичките си пипала мигновенно и в този момент шинигамито осъзна, че това бе един от тези малки моменти, в които можеше да атакува без да се притеснява, че ще изгуби живота си.
  Момчето бързо изяде реатсу бонбона, който Каори му бе подала и бе време да действа.
  Трябваше да действа максимално бързо за да хване аджукаса неподготвен, защото разликата в техните сили бе голяма.
  -Hadou no 4:Byakurai!- извика момчетo, като пръста му сочеше към маската на аджукаса с надеждата, че ще има някакъв ефект, какъвто и да е, дори и да даде възможност за атака от офицерката щеше да е додстатъчно да направи Сора щастлив.

  Re: Главната улица

  Писане by Карасу Каруничи on Вто Май 09, 2017 11:37 pm

  Невъзможното наистина се случи,този пред тях притежаваше необходимата сила да неутрализира за секунда техниката на Каруничи,независимо че острието още се намираше в гръбнака му.Няколко капки пот се стекоха от челото му преди да бъде грабнат,а когато грамадата го хвана за яката сякаш целия въздух напусна тялото му,а той бе една мижава муха в ръцете му.Това бе ход,който Карасу не бе предвидил и можеше да му струва живота.Той бързо трябваше да действа,ако не искаше единственото полезно нещо,което да е направил като шинингами,да остане премахването на 2 слаби холоула.Беше останал без меча си и нямаше как да се освободи по някакъв бърз и ефективен начин без да рискува.Дотук чернокосият беше разбрал,че този пред него е абсолютно нечувствителен на болка,а освен това и не кървеше.Не знаеше дали Хираи ще успее да му помогне навреме,а този другия шинингами се опитваше да му отреже ръката,но едва ли щеше да успее сам да се справи,преди Карасу да бъде разрязан на две.Още при хващането,шинингамито от 8 отряд реши да направи каквото може за собствения си живот.Веднага реатсу се бе вляло в краката и активира своето шунпо,с което целеше достатъчно бързо да се премести надясно,за да може да скъса часта от дрехите,която бе хваната в менгеме от този ,,левиатан".Всичко или нищо бе тази ситуация за младежа,който със зъби и нокти се изправи срещу ,,очите на смъртта".
  avatar
  Хираи Йору

  Брой мнения : 12

  Re: Главната улица

  Писане by Хираи Йору on Сря Май 10, 2017 8:58 am

  Йору недоволно присви очи. За сега грамадата пред тях демонстрираше невиждана устойчивост на болка, като телесната му структура продължаваше свободно да маневрира и изпълнява движения. Хираи видя как тялото на Карасу се откъсва от земята, след като опонентът им го грабна за яката и вдигна във въздуха. Червенокосата трябваше да действа бързо, затова щеше да запази хапливия коментар по повод уменията на колегата си за себе си, но след края на битката определено щеше да му припомни ситуацията. Все още намирайки се зад огромната грамада, Йору се хвърли в гръб на колоса, като издаде дясната си ръка напред: длантта ѝ стегната в юмрук:
  -Raioken!
  Надяваше се да изстреля мъжа няколко метра напред, което би дало възможност на Каруничи да се премести в друга посока, използвайки Shunpo.
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: Главната улица

  Писане by Ранс on Сря Май 10, 2017 9:19 pm

  Светкавицата на Сора се взриви в маската на аджукаса, но освен да го заслепи за секунда-две, не му нанесе някакви значителни щети.
  /10 щети/
  Използвайки този кратък шанс, шинигами офицерката се затича към врага и когато се доближи на два метра от него изведнъж изчезна.
  - Senkou: Bakurendan!!!- моментално тя започна да се телепортира около него, атакувайки с експлозивен юмрук или ритник след всяко появяване. Трудно му бе на младежа да проследи движенията с поглед, но грубо Каори бе направила между 5 и 8 атаки по този начин. Щом техниката приключи, от тялото на аджукаса бяха останали само парченца.
  - Да те видим как ще се регенерираш от това...- задъхана каза тя и стъпи с крак върху напуканата маска, строшавайки я на парченца. Падайки на колене, тя спря шикая си и с въздишка прибра занпактото обратно в ножницата. Реатсуто й вече едвам се усещаше, а и физически изглеждаше уморена - несъмнено заради скъпите изисквания, на такава силна техника.
  Времето им за почивка обаче бе изведнъж скъсено: небето потъмня, а моменти след това над града се разтвори нова гарганта, от която излезе менос гранде... и после още един. Макар да не бяха особено близо до групата на Сора, разстоянието не бе от значение за такива големи същества. Скоро разрухата им щеше да обхване всички в града.
  Също така, лилава мъгла започна да покрива целия град, а енергията идваща от центъра на града стана толкова силна, че заглушаваше реатсуто на всички други. Повече не можеше да се "усеща" кой е наоколо и колко е силен.
  ***

  Йору обаче не предвиди проблема, че повече реатсу не й оставаше (реално трябва да си на -5 реатсу вече, ама не следях толкова внимателно колко ти взимат техниките досега). Вместо Raikoen, тя успя само с един юмрук да удари врага в гърба, което очевидно не бе достатъчно даже да му направи някакво впечатление.
  /5 щети/
  Карасу за щастие не му се наложи даже да ползва шумпо за да се измъкне. По неясни причини, противника му се вцепени, точно преди да замахне. Това остави достатъчно време на раненото шинигами с още един замах да доотреже ръката и да го освободи.
  Междувременно в далечината от склада имаше взрив и един от придружителите на Будорикава изхвърча през прозореца. Секунда по-късно мускулестият мъж се раздвижи отново. Не му направи особено впечатление, че си е загубил лявата ръка и просто пристъпи напред, затичвайки се към Каруничи за нова атака с клеймора, този път хоризонтална.
  /Хиари, бивайки игнорирана за момента, може лесно да извади занпактото на Каруничи от гърба на мъжа, ако реши./

  В следващият момент, ситуацията се влоши по съвсем неочакван начин - далеч в небето се сформира нова гарганта, от която излязоха не един, а два гилиана. Също така, лилава мъгла започна да покрива целия град, а енергията идваща от центъра на града стана толкова силна, че заглушаваше реатсуто на всички други. Повече не можеше да се "усеща" кой е наоколо и колко е силен.
  ***

  Групата на Кирито обаче нямаше време за планове. Хаоса вече изглежда бе достигнал климакса си - целият град бе покрит в лилава мъгла, някакъв силен източник на реатсу идващ от центъра заглушаваше всички други такива, навсякъде се биеха холоус, шинигамита и хора, а над града се отвори грамадна гарганта, от която бяха излязли два менос гранде.
  - Какво по дяволите?!- единия от придружителите на младежа викна, виждайки всичко това. - Информацията ни далеч не споменаваше, че положението е толкова зле!-
  - Да се върнем в Сейрейтей! Капитаните трябва да научат за това!- викна другият от мъжете, но уви планът му веднага се оказа невъзможен, тъй като по някаква причина не можеха да отварят Сенкаймон повече.
  - Спокойно, трябва да намерим някоя друга група и да се съберем с тях.- предложи третия, оглеждайки се наоколо. И тази идея щеше да се окаже трудна за изпълняване обаче, тъй като бе почти невъзможно да се намери специфично реатсу в момента. Щеше да им се наложи да търсят на сляпо.
  Основните им опции за места, където да търсят помощ, бяха три: Седжокай отдела, където би трябвало да има много хора със специални способности; центъра на града, където се намираше силният реатсу източник - други шинигамита вероятно ще са отишли да го проучват; а последната и най-опасна опция бе да ходят към гилианите, където евентуално също щяха да се съберат хора и шинигамита, за да ги спрат.

  Re: Главната улица

  Писане by Кирито Акитски on Чет Май 11, 2017 3:04 pm

  Кирито стоеше безмълвен сигурно няолко секунди. "Какво се бе случило тука?" и "Какво по дяволите да правят в такава ситуация?" бяха двата въпроса, които му се въртяли в само главата. Опита се да се успокои и съсредоточи, че иначе може да изкочи от мъглата без да забележи. Сами нямаше да издържат дълго, но нито един от изборите им беше сигурен. Погледна към гилианите. За пръв път виждаше холоу с такива размери. В никакъв случай не бяха готови да се бият с тях ако се окаже, че са единствените там. Ако отидат към центъра, при источника на това реятсу, има шанс да се срещнат с други отряди, но с такава концентрация на реятсу със сигурност ще има и много холоу. Седжокай имаше най-голям шанс да срещнат някого, но кой знае дали и те няма да скочат на бой... Не нямаше смисъл да го правят. в тази ситуация се налага да се работи заедно. Според него Седжокай беше най-добрият им избор. Знаеше, че е само новобранец, но отиде при останалите и започна да им казва мнението си.

  Re: Главната улица

  Писане by Карасу Каруничи on Чет Май 11, 2017 7:50 pm

  Карасу трябваше да се възползва от момента,който му беше даден.По някаква случаност този пред него се вкамени,а и ръката му беше отсечена в бонус.Шинингамито бе пожалено,поне засега,и имаше време за реакция.Хоризонтални удар се бе насочил към него,а избягването му бе наложително,блокирането щеше да е самоубийствено действие,в предвид силата на опонента му.Шунпото може би не бе нужно за да се освоби,но сега бе от най-голяма необходимост.Насъбраното реатсу в краката му се изпусна,а придвижването на момчето стана мигновенно.Целта беше да се придвижи зад опонента си,на около метър и половина разстояние,което щеше да му даде необходимото време за атака.Този пред него трябваше да падне и то веднага,в предвид обстоятелствата които бяха настъпили-огромните гараганти и меносите,които си подаваха ,,малките" носове през тях.Експлозията от склада също бе отчетена,а това означаваше,че колегите му имаха спешна нужда от помощ.Действията,които последваха бяха предназначени да унищожат напълно този пред него.Нямаше да има милост от страна на чернокосото.Видя също така,че Хираи беше изпозвала по-голямата част от своето реатсу и нямаше да издържи на много продължителна битка,поне не и на такава с техники.Той събра реатсу в дясната си длан,която бе протегнал напред.Гледаше със зловещ поглед,а с още по зловещи думи изрече следващите думи,докато изстрелваше своят скрит коз срещу този тип опонент:
  -Hadou #33: Sokatsui!-синята вълна от енергия се изстреля към лявата плешка на гиганта,а целта бе да откъсне цялата му лява част.Завърши действието си с 1 дума-Умри!
  avatar
  Сора

  Брой мнения : 27

  Re: Главната улица

  Писане by Сора on Пет Май 12, 2017 6:17 pm

  Най-после след дължи сражение Сора имаше време да си поеме въздух, аджукаса бе унищожен и за сега заплахи на хоризонта нямаше.
  "Каори-сан, възхищавам ви се, завидно бърза и силна сте!"- изказа се момчето, като виждаше последствията от шикая, офицерката бе видимо изтощена, а нивата й на реатсу не бяха кой знае какви.
  Точно когато си мислеше, че всичко е отминало във въздуха се бе отворила гарганта, от която излязоха един, а в последствие и втори менос гранде, бяха сравнително далеч и за момента не представляваха опасност за шинигамитата, а състоянието в което бяха и двамата не бе много надеждно.
  "Каори-сан, трябва да сме много внимателни, ще е хубаво да не предизвикваме излишно внимание върху себе си, докато не възстановиш силите си. Имате ли някаква представа на къде трябва да се движим?- изказа се отново той, а в същото време лилавага мъгла почна да се разнася из месноста и Сора, спря да усеща каквото и да е около него.

  Sponsored content

  Re: Главната улица

  Писане by Sponsored content


   В момента е: Пет Яну 18, 2019 8:32 pm