Bleach Adventure Chronicles

  Главната улица

  Share
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: Главната улица

  Писане by Ранс on Съб Май 13, 2017 3:35 am

  - Трябва да намерим Хинамори-сан. Твърде е опасно да продължаваме разделени вече.- отвърна Каори, изправяйки се бавно. След това извади още един бонбон, като предния и го глътна. Едва ли щеше да е достатъчно силен да възстанови изцяло някой с нейното реатсу, но поне щеше да помогне до някъде.
  - Въпроса е, къде?- зачуди се тя, докато се оглеждаше наоколо. Реално опциите им бяха да ходят или към централната сграда на Седжокай отдела или да обикалят и разпитват околните хора, дали знаят накъде е отишла лейтенантката им.
  ***

  - Има логика.- отвърна единият от шинигамитата, чувайки предложението на Кирито. Другите също кимнаха в съгласие. Щом се стигна уединеното решение, групата веднага се насочиха към Седжокай. Още от далеч обаче видяха, как главната сграда на отдела бе полу-порутена, а някои от околните кули горяха в пламъци. Едва ли положението беше добро там.
  С пристигането си, те веднага попаднаха в напрегната ситуация - един мъж, близо в 30те, с тъмно синя коса, стигаща до раменете, отчаяно се биеше срещу 2 холоус. Облеклото му наподобяваше на някой от онези типични средновековни фентъзи пътешественици, а на кръста и торса си носеше множество колани, с всякакви различни епруветки и малки стъкленици окачени по тях.
  Междувременно пък няколкостотин метра в страни група от цивилни биваше нападната от няколко други холоула.
  - Ние ще спасим цивилните, Кирито ти помогни на онзи там.- викна единият шинигами, засилвайки се с останалите към беззащитните хора.
  Холоу противниците, с които непознатият мъж се сражаваше представляваха пчела с човешки размери и голямо човекоподобно същество, близо 3 метра високо (и с подобаваща маса).
  ***


  /Карасу, ще изчакам до утре вечерта за поста на Йору. Ако не е писала още, аз ще й направя хода./
  avatar
  Хираи Йору

  Брой мнения : 12

  Re: Главната улица

  Писане by Хираи Йору on Съб Май 13, 2017 6:00 pm

  Гневен поглед се бе изписал върху лицето на червенокосото шинигами. Противникът им се беше оказал по-силен, от колкото бе предполагала. Трябваше ѝ време за да регенерира изгубеното си реатсу, но битката тепърва беше в разгара си. Единственото нещо, което можеше да направи в момента, за да не седи и да гледа безучастно, бе да извади занпактото на Карасу от гръбнака на великана. Подобни действия можеше да отприщят нечувани последствия, или да нямат никакъв ефект, но единственият начин да разбере, бе да опита. Йору решително се стрелна напред към опонента им, като дланите ѝ смело се обвиха около ръкохватката и с един последен, силен напън, задърпа острието навън.
  avatar
  Сора

  Брой мнения : 27

  Re: Главната улица

  Писане by Сора on Съб Май 13, 2017 7:17 pm

  Идеята бе добра, ако имаха късмет дуото можеше да успее да спаси някой друг човек, стига да не бяха враждебно настроени спрямо шинигамитата.
  -Нека просто продължим напред, каквото стане, стане. Вярвам, че може да се справим с почти всичко.- говореше окуражително момчето, като се опитваше да повдигне духа на изтощената офицерка.
  Шинигамито започна да крачи уверено напред към сградата на Седжокай оглеждайки се внимателно за оцелели и като цяло хора, на които можеше да помогне след разрухата.
  "Надявам се само да не се натъкнем на меносите, че тогава измъкването ни ще е много проблемно." размишляваше той докато гледаше наоколо.
  -Тетсу-сан, съжалявам ако съм бил товар в последната битка, просто разликата в силите ми и тези на аджукаса са...да, съжалявам!- извини се шинигамито като се почеса леко по главата.

  Re: Главната улица

  Писане by Кирито Акитски on Съб Май 13, 2017 9:15 pm

  Кимвайки, в знак на съгласие, Кирито се затича към непознатия, за да му помогне. На път към него, се опита да анализира двата холоус. Замисли се кое да напрадне докато още не го бяха забелязали. Гиганта със сигурност беше бавен, но и сигурно доста силен, а пчелата бърза, което ще я направи доста досадна. В този момента му минава през главата идея. "Да, със сигурност е бърза, но само докато има крила" - си каза наум. Като се доближи достатъчно, Кирито събра реятсу в краката си и използва Shunpo. Отиде зад пчелата ,и с вертикален замах надолу, се опитва да отреже десните й крила.
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: Главната улица

  Писане by Ранс on Нед Май 14, 2017 3:29 am

  - Не го мисли. Направи всичко, каквото можеше и това е достатъчно.- отвърна Каори, докато тичаше напред с младежа. По пътя срещнаха няколко групи ранени или привършващи битките си членове на организацията, като повечето то тях твърдяха, че точно към централната сграда се е насочила.
  Щом достигнаха въпросното място, те най-сетне откриха Хинамори. Говореше на входа с някакъв мъж, държащ военно радио в ръце и с големи слушалки на главата.
  - Сора, Каори, добре ли сте?!- притеснена запита тя, щом ги видя. - Исках да ви потърся, но нямах време, а и ми е трудно да ви усещам енергията вече.-
  - Няма страшно Хинамори-сан, имахме малко затруднения по пътя, но сме наред!- радостна отвърна Каори, сега чувствайки се много по-сигурно, в компанията на лейтенанта си. - Какво ще правим с онези големите?- запита тя в последствие, насочвайки вниманието към "слона в стаята".
  - Трябва да ги спрем, колкото се може по-бързо. Ние сме най-високо квалифицираната шинигами група наоколо, а членовете на Седжокай са заети с предпазването на цивилните.- отвърна Момо, гледайки притеснено в далечината към разрухата, причинявана в момента от гилианите.
  - Обсъдихме ситуацията с няколко Седжокай информатора. Източникът на енергия от центъра на града е определено нещото, виновно за всичкият този хаос.- включи се Кента към разговора, след като приключи да привързва главата на един от ранените хора. - Те вече пратиха две групи натам, да разузнаят в повече детайли.-
  ***

  С малко напън, Йору успя да издърпа занпактото от гърба на противника, а след това и да се отдръпне свари, за да не бъде обхваната от синята реатсу вълна, изстреляна от Карасу. Уви, Sokatsui-я му не бе достатъчно силен да отнесе цяла ръка, но със сигурност нанесе тежки щети, обгаряйки цялата кожа и на места карайки я да окапе чак до кокал.
  /50 щети/
  Мусколестият мъж обаче още имаше жизнена енергия в себе си и се обърна да атакува наново. Изражението му бе все така безлично към раните. Докато не му осакатят всичките крайници сигурно нямаше да спре да се бие.
  В този момент Ишидо - офицерът, придружаващ Хираи от сенките - реши, че е удобен момент да се намеси. С едно бързо шунпо, той се позиционира до ръката на врага и замахна с катаната си към една от по-обгорените части, отрязвайки я нацяло. Грамадният клеймор падна на земята, издрънчавайки тежко.
  - Тчш, само един оставаше...- недоволно измърмори безръкият мъж. - Тази кукла ми е безполезна вече...- с тези думи, тялото му започна да се разпада, докато накрая от него не остана просто купчина прах.
  С тежка въздишка, спасеният скаут падна на колене и започна да кашля кръв. Веднага Такеши - русият шинигами от 4ти отряд - се затича до него и започна да го ликува с регенериращото си кидоу.
  - Вземете тези бонбони. Ще ви възвърнат реатсуто.- каза той, изваждайки два бонбона от медицинската си чантичка, подхвърляйки ги към Хираи и Каруничи. Може да бе безучастен в битка, но поне след това си знаеше работата.
  - Остават ни 40 минути.- Ишидо предупреди червенокоската, след което се обърна към останалите - А вие, не сте ме видели.- и изчезна обратно в сенките.
  Сега двете нови шинигамита бяха поставени пред дилема. Да останат тук да разпитват скаута и да пазят Такеши докато го хийлва или да отидат да помагат на Будорикава с битката в склада.
  ***

  Имайки се предвид, че обхвата на шумпото бе само 5 метра, пчелата имаше достатъчно време да забележи присъствието на Кирито, преди той да го използва. Съответно, макар да не можеше да го надбяга по време на техниката, след това докато младежа извършваше замаха, тя имаше достатъчно време да се завърти и блокира занпактото с шилото си, достигащо около метър дължина.
  Последваха серия мушкащи атаки, целящи се към торса на бялокоското.
  Междувременно, грамадният холоу замахна с длан надолу, опитвайки се да смажи шинигамито, но в този момент непознатият мъж хвърли една от епруветките си, пълна с някаква червена течност, която се взриви в масивната му маска, заслепявайки го за момент и прекъсвайки атаката.

  Re: Главната улица

  Писане by Кирито Акитски on Нед Май 14, 2017 12:04 pm

  -По дяволите ! -  извика Кирито, когато холоуа успя да му блокира атаката и веднага мина в защитна форма да се защити от контраатаката. Шинигамито забеляза как за момент можеше да бъде направен в палачинка на асфалта от гиганта(представям си го, че е ляво на мен). Реши да се възползва от момента. Ще се опита да мине в атака. Замисли се да пробва колко корава е пчелата, а това шило беше досадно. Време беше да го обезоръжи. По време на една от пробождащите атаки, се отмести надясно, блокира шилото с меча си. Докато държеше така, даде напред към холоуа. Когато се доближи до основата на шилото, държейки меча с две ръце, се опита да отблъсне шилото и, навеждайки се, се завъртя на десен крак, свали си меча надолу, направи замах нагоре,използвайки инерцията от завъртането, с цел основата на шилото.

  Re: Главната улица

  Писане by Карасу Каруничи on Нед Май 14, 2017 4:27 pm

  Всичките усилия на двете шинингамита се оказаха не само недостатъчни,а и безсмислени.След като този стана на прах,Каруничи веднага разбра,че този е някаква кукла,която бе управлявана от истинския злодей.Трябваше да го намерят и то бързо,ако не искаха още неприятности и изхабена енергия.Той пое хапчето от лекаря,а и си взе междувременно катаната,която прибра в ножницата.Внимание на офицера от 2ри отряд не обърна много,главно гледаше да си изчисти главата от адреналине,който вилнееше в кръвта му и да успее да помисли малко.Не мина дълго и каза своето решение:
  -Хираи,не съм толкова ранен и имам сили да отида и да помогна на отряда ми,вижда се че нещо става там,тези експлозии....имат нужда от мен.Ако можеш да задържиш тази позиция,междувременно и да извлечете информация от скаута-каза набързо плана си Карасу.Той не и беше началник и не можеше да и заповяда,но се опита да и покаже,че мислите му въобще не са толкова лоши.Продължи-Задължен съм да помогна на отряда си!Ще се върна колкото се може по-бързо.
  След тези думи,шинингамито изгълта хапа,който щеше да му върне изхабеното реатсу,а след това се затича бързо към склада,където трябваше да помогне на Будо.Беше готов за следващото предизвикателство.Тънка усмивка се плъзна по лицето му,не защото отиваше да убива,а защото трупаше ценен опит,който щеше да послужи за развитието му....а и защото се чувстваше жив!
  avatar
  Хираи Йору

  Брой мнения : 12

  Re: Главната улица

  Писане by Хираи Йору on Нед Май 14, 2017 4:56 pm

  Йору внимателно бе наблюдавала процеса, разиграл се пред тях. Очевидно опонентът им беше кукла, което щеше да рече, че истинските им противници не ги взимаха на сериозно. Под-точка номер 2: субстанцията, от която беше направен, се разрушаваше лесно, при намесата на шинигами с по-силен реатсу релийз. Тънките ѝ вежди се бяха сбърчили в дълбоки размишления. Ишидо-сан бе дошъл да им помогне да довършат врага - нещо, което Йору не бе очаквала, но въпреки това им бе помогнало да научат допълнителни неща за колоса. Внимателно пое бонбона, даден ѝ от русокосия шинигами, като го положи в устата си - имаше нужда от всичкото си реатсу, очертаваше се дълга мисия.
  -Благодаря... - смъмри тихо червенокосата, като погледът ѝ се върна на Ишидо. "Остават ни 40 минути." - оттекна в мислите ѝ. Бе готова да обяви плана си да остане с цел събиране на информация на Карасу, но колега ѝ я изправари със своето предложение. Йору демонстративно изигра издразнено изражение, преди да отговори.
  - Колко мило от твоя страна да изкажеш мислите ми на глас, прекрасно. Разбира се, че ще остана за събиране на информация! Все пак това правим в моя отряд. - извърна брадичката си настрани преди да продължи, - А-а ти гледай да не те довършат там... Би било доста... глупаво да загинеш тепърва след като сме започнали! Не ставай позор за отрядите... Ка-каруничи. - набързо смотолеви думите, които в нейния речник бяха окуражителни към Карасу, преди да се отдръпне и да се запъти към ранения шинигами.
  - Аз съм Хираи Йору, моля да споделите всичко което знаете за враговете ни с мен. - представи се бързо червенокосата, очаквайки наплива от информация.
  avatar
  Сора

  Брой мнения : 27

  Re: Главната улица

  Писане by Сора on Нед Май 14, 2017 5:45 pm

  При вида на лейтенантката си момчето започна да се чувства много идеи по-спокоен, все едно нищо не можеше да ги спре.
  -Хинамори-сан радвам се да ви видя невредима...- промълви Сора с усмивка на лице и продължи -...имахте ли някакви неприятности по пътя до тук, защото ние успяхме да унищожим един аджукас, добре, че бе Тетсу-сан да се справи със ситуацията.- продължи да се почесва той в знак на неудобство.
  Явно сега групичката от шинигамита трябваше да спре останалите гилиани, които бяха излезли от гарганата.
  "Добре, меносите са безмозъчни но силни, една съществена идея по-слаби от аджукаса, надявам се този път да съм в полза на групата." мислеше си той чакайки някакви команди от останалите хора в партито.
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: Главната улица

  Писане by Ранс on Пон Май 15, 2017 9:18 pm

  - Да тръгваме тогава.- нетърпеливо подкани Каори, гледайки към въпросните гилиани в далечината и веднага групата тръгнаха към тях. По пътя обаче изникна неочакван проблем - сам мъж, целият в рани и кръв ходеше към организацията, едва държейки се на крака.
  - Това беше единият от Седжукай скаутите, пратени да разузнаят.- каза Кента, когато го видя.
  - Стигнахме до голяма стена. Докато търсехме вход през нея ни нападнаха група холоус... останалите още се бият. - обясни ситуацията с последни сили мъжа, след което припадна.
  - Знам накъде тръгнаха, мога да ги намеря до няколко минути вероятно.- установи чернокосият шинигами офицер, поглеждайки в съответната посока.
  - Добре тогава, аз и Каори-чан ще се оправим с гилианите. Вие със Сора помогне на хората.- реши Хинамори, след като анализира ситуацията. Нито Сора нито Кента имаха достатъчно атакуваща сила, че да могат да наранят гилиан клас холоу - съответно бе по-добре да се остави тази задача на нея и Тетсу.
  ***

  Достигайки склада, Карасу видя двама от шинигамитата от отряда му да лежат в безсъзнание няколко метра след входа, а като се вземе на предвид и онзи, дето бе излетял през прозореца по-рано, означаваше че сега само Будорикава е останал да се бие срещу врага вътре.
  Въпросната битка все още бе в разгара си, като 50тина метра напред, по средата насред просторният склад, офицера се биеше срещу някакъв гологлав мъж, облечен в монашеска кафява роба.
  Земята и много от контейнерите наоколо бяха обгорени, сякаш от множество взривове. Никой от тях двамата все още не бе забелязал присъствието на младият шинигами, вероятно благодарение на неспособността им да усещат чуждото реатсу повече.
  ***

  Йору през това време започна да обсъжда ситуацията със скаута.
  - Някаква група или организация са виновниците. Създали са средновековен замък в центъра на града, вероятно да предпазват нещо вътре. Целият център е обграден от масивна стена, като има съвсем малка бройка входове в нея. Вероятно 2-3.- започна да обяснява мъжа, прекъсвайки се само от време на време за да хвърли нервен поглед в посоката към гилианите. - Предполагаме, те са виновни и за създаването на двете гарганти - онази извън града и сега тази над него...- земята се разтресе в този момент, поради срутването на висока сграда в далечината.
  - Готов си.- съобщи след това Такеши, отдръпвайки се назад.
  - Благодаря. Нашата група първо бе отслабена от неочакван капан - група холоус които убихме се самоунищожиха - а след това, този с големият меч ни довърши повечето.- продължи да споделя скаута, оглеждайки се междувременно, за да провери дали всичките му болежки са изчезнали. - Относно входовете в стената - не сме имали възможността да ги проверим лично, но усетихме силно реатсу от всеки един. Вероятно си имат пазачи.-
  ***

  Уви, пчелата бе сравнително по-бърза и Кирито трябваше изцяло да се концентрира да блокира отправените към него атаки. Хич нямаше лукса да прави сложни маневри и да контраатакува.
  Виждайки това, мъжа с епруветките реши да помогне на белокосият шинигами, хвърляйки една бяла епруветка към гърба на пчелата, която създаде ледена колона щом се взриви. Уви насекомовидният холоу успя да реагира и литне рязко в страни, избягвайки леда, но докато правеше това, Акитски му се отвори шанс за нова атака.
  Проблема обаче бе, че големият противник нямаше просто да бездейства през това време - замахвайки с юмрук, той удари асфалта пред себе си, карайки множество малки късчета от него да се разхвърчат на всички страни, застрашавайки всички на бойното поле.
  avatar
  Сора

  Брой мнения : 27

  Re: Главната улица

  Писане by Сора on Вто Май 16, 2017 11:02 pm

  Битка след битка, нямаше повече от пет минути спокойствие за шинигамитата, холоу-ите бяха на всякъде и гледаха да впият зъбите си в каквото можеха. В момента Сора мислеше как трябва да спаси колкото можеше хора от Седжукая по възможно най-бързият начин.
  -Мукой-сан нека побързаме, трябва да спасим невинните хора!- извика шинигамито, с лека нотка на тревога в гласа си.
  Момчето започна да бяга в посоката от което беше дошъл скаута с надеждата, че скоро ще успее да види или усети нещо, въпреки че мъглата го поставяше в лоша позиция, нито виждаше много далеч от себе си, нито можеше да усети чуждите реатсута.
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: Главната улица

  Писане by Ранс on Сря Май 17, 2017 4:50 am

  С уговорката да се срещнат обратно при Седжокай, когато са готови, двете шинигами групи се разделиха, като Хинамори и Каори хукнаха към гилианите, а Кента и Сора към центъра.
  Отнеха им 10тина минути да достигнат до въпросните скаути, но уви освен дрехи, оръжия и подобни останки, друго не намериха. Съдейки по това, как даже телата им липсваха, вероятно са били изядени. Имаше и холоу трупове тук таме.
  - Избили са се една друга двете групи вероятно.- предположи Мукой, докато оглеждаше бойното поле. Ето че обаче следа кръв отведе погледите им на двамата 20тина метра нагоре по улицата, до един оцелял холоу - имаше човекоподобно тяло с паешка глава и 8 дълги такива крака излизащи от гърба му, свободно мърдайки из въздуха, сякаш плетейки мрежа. В момента в който ги видя, съществото хукна да бяга на някъде, вероятно нежелаещ да се спречква лице в лице с два нови противника.

  Re: Главната улица

  Писане by Карасу Каруничи on Сря Май 17, 2017 3:48 pm

  При вида на 3те пребити съотборници,настроението на Каруничи,което бе цветущо,поради победата над гигинта,изведнъж се превърна в изключително сериозно.Навлизайки още малко навътре в склада,той забеляза само Будо и гологлавия мъж.Естествено истинкта му казваше да влезне мигновенно в боя и да помогне на своя офицер в очертаващата се тежка битка.Преди обаче,да се случи подобно нещо,мозъкът на шинингамито заработи бърво.Каза си вътрешно "Ксооо,този е пребил 3ма без да му мръдне окото и все още води битка с офицера.Със сигурност това ще е по-трудна битка,дори и от предишната!Трябва да го изиграя умно и да съм от полза,а не да се пречкам!Имаш елемента на изненадата Каруничи...използвай го!"Мъглата,която блокираше всички видове реатсута му даваше огромното предимство в тази ситуация.Той бе решен да се намеси тогава,когато види пролука към противника.Колкото и да беше силен,един изненадващ удар на правилното място,можеше да се окаже фатален.Той по-бавно от обикновенното извади меча си,за да не може да бъде чут,а след това се засили към някое местенце,което можеше да наблюдава битката,което му даваше достатъчно прикритие и най-важното-даваше му възможност да се намеси веднага.Перфектния вариант щеше да е,ако бе на около 5 метра,за да може да използва шунпото си.Точно такова местенце търсеше Карасу.

  Re: Главната улица

  Писане by Кирито Акитски on Сря Май 17, 2017 4:44 pm

  За втори път, непознатият мъж спаси Кирито от лоша ситуация и това започна да изнервя новобранеца на 6ти отряд. До момента, всичките му опити да помогне, не се бяха получили, което добавило към раздразнението му. Вече съвсем видно се изписваше тази емоция на лицето му, но сега имаше възможност да му улекне.
  "Тази пчела умира !" - беше единствената му мисъл в главата. И като забеляза гиганта да удря асфалта, му хрумна идея. "Тази гадина може и да се окаже полезна." - си помисли той и изпозлва Shunpo отново, но този път не за да отиде зад пчелата, а така да застане, че да служи като щит от летящите пачерта асфалт. И с лека усмивка на лицето си направи още един вертикален замах с меча си надолу с цел тялото на холоуа.

  Re: Главната улица

  Писане by Киоки Миоки on Пет Май 19, 2017 11:52 am

  Когато момчето видя безжизненото тяло на шинигамито се спря. Това беше първата следа от своите колеги, която виждаше, откакто беше в реалния свят. Приближи се внимателно, защото не знаеше дали опасността не е все още наоколо. Държеше едната си ръка на дръжката на своето занпакто в готовност да го извади. Можеше това да бъде примамка и ако беше така той нямаше намерение да попада в нея. Застана над тялото му и видя, че целият е покрит със стъкла. Киоки щеше да се опита да го свести, за да разбере какво е станало. Може би това шинигами щеше да му даде необходимата информация какво правят всички тук и защо е целият този хаус. Подритна го леко в ребрата, за да види дали ще се размърда, но в този момент чу шум от склада до тях(извинявам се, ако това е саморазказване, но го взимам от последния ти пост в тази тема). Обърна главата си в посока на помещението и забеляза счупения прозорец, през който явно беше излетял е човека, намиращ се в безсъзнание. Вече беше сигурно - вътре имаше битка. Ехидна усмивка се появи на лицето му. Той извади тихо своето занпакто от ножницата, държейки го пред себе си с дясната ръка и с тиха крачка тръгна да влиза в склада. На входа той се прикри, опирайки си гърба на стената, подавайки само главата си през вратата. Искаше първо да огледа периметъра, за да разбере с какво си имаше работа. Трябваше да идентифицира колко са враговете, колко са приятелите. Моментът на изненадата можеше донякъде да реши изхода от ситуацията, затова не трябваше се впуска директно в схватката. Искаше да се позиционира така, че да има директна възможност да действа, ако е необходимо, но да не издаде позицията си, преди този момент да е настъпил. Затова той заходи много бавно и внимателно. От цялата суматоха, Киоки сякаш беше забравил, че лейтенантката му стой на рамото. Фактът, че тя беше лека като перце, сякаш допринасяше за това.


  _________________
  avatar
  Сора

  Брой мнения : 27

  Re: Главната улица

  Писане by Сора on Пет Май 19, 2017 5:28 pm

  За жалост шинигамитата пристигнаха няколко идеи по-късно от колкото трябваше, всички хора, които Сора така се надяваше да спаси бяха мъртви, изядени и осквернени от холоу-ите. Яростта бе изписана в очите му, това бе един от малкото пъти, в които той позволяваше чувствата му да надделеят в ситуация, която не трябва.
  Без да мисли особено много за последствията, Сора направи едно шунпо напред за да скъси дистанцията максимално бързо с паякообразният холоу.
  "Като свърша с теб ще съжялаваш, че някога си направил лошото решение да си тук на това място, хранейки се с тези хора."
  Пръста на момчето сочеше в посоката на холоу-а, който се опитваше да се отдалечи от тях, но шинигамито нямаше намерение да му позволи това да се случи.
  -Hadou no 31:Shakkaho!- извика той като сочеше към холоу.
  Колкото и чувствата му да пречеха, знаеше, че той е паяк и шаккахото най-вероятно щеше да прогори каквато и да е паяжина по пътя си.
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: Главната улица

  Писане by Ранс on Пет Май 19, 2017 9:29 pm

  Енергийното кълбо, изстреляно от Сора обра и разкъса иначе почти невидимите паяжини по пътя и се взриви до холоула. Той обаче бе успял да избегне на време, благодарение на голямото разстояние между двамата. Без даже да се забавя, съществото продължи да бяга напред.
  Преследвайки го близо минута, двете шинигамита достигнаха до някаква огромна стена, заобикаляща вероятно изцяло центъра. В далечината се виждаше някакъв вход в нея, към който паякоподобният холоу се бе насочил и скоро щеше да достигне.
  Използвайки шумпото си, Кента смали значително разстоянието между двамата. До няколко секунди щеше да достигне и нападне противника.
  ***

  Карасу тръгна да се доближава до един метален контейнер, който се намираше достатъчно близко, че да може от прикритието му след това да достигне врага с шумпо. Изникна проблем по пътя обаче - на няколко места се забелязваха кръгли очертания от симвули, къде по земята, къде по кашони и други повърхности.
  Най-близката от тези маркировки, намираща се върху дървен сандък, точно метър пред Каруничи изведнъж засия в ярко червена светлина.
  ***

  Поглеждайки вътре, първото нещо, което Киоки видя, бе някакъв чернокос шинигами на 20тина метра от входа и ярката червена светлина, излъчвана от дървеният сандък пред него. По-навътре пък се виждаха да се бият двама - гологлав мъж облечен в простовата кафява роба и превързан шинигами със зализана черна коса. Гологлавият мъж изненадващо не ползваше никакво оръжие, а просто блокираше катаната на врага си с голи ръце, като всеки път пред дланите му се появяваше синя бариерна енергия. (това последното не мисля, че на Карасу се бях сетил да го кажа преди, така че и за него важи)
  ***

  Бивайки разсеяна от ледената колона на мъжа, пчелният холоу не бе в състояние да реагира нито на замаха на Кирито, нито да се предпази от летящите към нея късчета асфалт.
  /60 щети/
  Комбинираният удар от двете страни й нанесе фатални щети, умъртвявайки гадината.
  Междувременно, непознатият мъж се бе скрил зад въпросната ледена колона за да се предпази и приклекна, изваждайки две епруветки от колана на торса си - една с черна и една с червена течност. Изля ги и двете до половината, след което смеси останалият материал на едно място. Веднага стъкленицата запуши и започна да бълбука неестествено.
  - Трябва ми да го оцеля в лицето! Ако можеш, го разсей за да не се предпази!- викна той на шинигамито, докато надничаше зад колоната към грамадният холоу.

  Re: Главната улица

  Писане by Киоки Миоки on Съб Май 20, 2017 6:27 pm

  Първото нещо, което задържа вниманието на момчето, беше шинигамито, което беше на около 20 метра пред него. Веднага след това видя и другото шинигами, което се биеше с някакъв гологлав монах. Ситуацията беше изключително странна. "Защо този олигофрен стои на средата на нищото, вместо на помогне на другия" мислеше си Киоки, тъй като нямаше от къде да знае, че Карасу също е пристигнал тук секунда по-рано. Ситуацията беше по-добра, отколкото очакваше. Отношението на силите беше три в едно. Това предвещаваше добър изход от ситуацията. Момчето нямаше как да знае нивото на способностите на който и да е от присъстващите, тъй като не можеше да се усеща реатсу. Едно беше сигурно обаче - трябваше да внимават с гологлавия монах. Беше успял да елиминира едно шинигами, което беше излетяло през прозореца, а сега водеше привидно равностойна битка с друго. Киоки мразеше да се намесва в чужди схватки, тъй като за него във всяка битка имаше морал и двубоите с хендикап не бяха честни, според него. Сега обаче нямаше избор, тъй като изобщо не беше ориентиран в случващото се в този свят. Тези шинигамита бяха възможността му да разбере каква е мисията им. Когато ярко-червената светлина пред Карасу започна да свети, Киоки осъзна какво се случва. Това бяха мини, които се активираха, когато се доближиш до тях. Колегата му трябва доста бързо за промени позицията си, ако не искаше да стане на кайма. Сега следите от експлозии и обгарки навсякъде в помещението придобиха смисъл(взимам го от предишния ти пост, че се вижда). Никой от двамата не използваше взривни техники, а мястото беше, все едно е склад за фойерверки. На Киоки му се струваше, че кръговите очертания не са стратегически разположени или поне не можеше да види такъв патърн за сега. Най-вероятно гологлавият мъж ги създаваше през определен период от време по някакъв начин. Ако момчето беше право, то елементът на изненадата със сигурност щеше да бъде изгубен във всеки момент. Когато мината гръмнеше, вниманието на двамата, които се биеха щеше да бъде насочено натам като рефлекс. Това може би не беше чак толкова лошо. Шинигамито реши, че ще се възползва от точно този момент. Ако вниманието на гологлавия беше отвлечено от взрива, то той щеше да бъде открит за неочаквана атака от Киоки. Още повече, че ако Карасу успееше да се измъкне от взрива, то той щеше да може също да нанесе своята атака. А ако не беше прав, то той щеше да издаде позицията си. Но в крайна сметка, двубой две в едно, нямаше да бъде лош изход от ситуацията. Стискайки силно своето занпакто, шинигамито се втурна бързо напред, като се движеше така, че да не попадне на по-близо от пет метра от Карасу. В противен случай и той можеше да попадне в експлозията. Траекторията му на движение изписваше такова движение, че максимално дълго да остане извън полезрението на гологлавия,докато скасяваше дистанцията между двама им по възможно най-бързия начин.По-важно беше, че не трябваше да активира други мини, така че се опитваше да стои на определено разстояние от всичките. Ако успееше безпрепядствено да скъси дистанцията на около пет метра, Киоки щеше да използва своето шумпо, така че да се позиционира откъм гърба на гологлавия. Разсеян от експлозията, което Киоки си мислеше, че ще настъпи във всеки момент, едва ли монахът щеше да успее да отреагира навреме, за да избегне посичащият удар, който Киоки имаше намерение на нанесе, внасяйки възможно най-голямо количество реатсу в своето занпакто - Shigeki.


  _________________

  Re: Главната улица

  Писане by Карасу Каруничи on Съб Май 20, 2017 7:43 pm

  Всичко вървеше както трябва,предвижването на шинингамито беше превъзходно,а с всяка крачка той добиваше повече увереност,пулсът му от 140 се понижаваше вече до нормалните за такава ситуация 100 удара в минута.Когато доближаваше неговата цел-металният контейнер,той видя кашон с руна,който засия в червено.Веднага в ума му изникна случката с гърмящите от червена светлина холоуи.Каза си на ум ,, Ксооооо,значи ти си лайнара,който ни спретна такъв номер и ми взриви отряда!Ще ти е*а номерата ще ти е*ба".Карасу трябваше да действа бързо,ако не искаше отново дабъде пометен.Не знаеше дали тази руна до него ще спре да грее в червено,ако той просто се отдръпне назад.Нямаше и много време да рискува.Тактиката на монаха беше безупречна,беше минирал всичко и караше враговете му,които бяха множество на брой,да се елиминират сами.Ето защо само Будо беше останал,може би опитът му беше помогнал в такава ситуация.Карасу веднага изхвръкна надясно,с риск да си издаде позицията.При приземяването от отскачането му в страни,той даже направи кълбо.Причините,заради които го направи бяха прости:1.Той увечилаваше дистанцията си от зрива,който предстоеше и 2.Може би щеше да достигне някое друго контейнерче и с малко късмет,да не бъде видян от врага.Преди обаче да предприеме нещо друго,той се изправи и огледа всичко около него,главно гледаше за някакви руни,които можеха да засветкат отново.Хитро беше това копеле,хитро и то много.Каруничи обаче бе видял нещо в ръцете му,всеки път,когато катаната на Будо ги срещаше.Те засияваха в синьо,което означаваше,че го предпазват от порезни атаки.В главата на чернокосото се заформи идея,че този може да насочва реатсуто си към определена част от тялото,за да го пази.Тънката част бе в това,дали докато той използваше техниката си в ръцете,другте части на тялото му щяха да са уязвими на кълцане.Иначе защо ще се подсигурява с експлозивни руни,които да го предпазят от битка с множество противници?Всичко това пораждаше много въпроси,които тепърва щяа да се изяснат.Трябваше само да мине още малко време.
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: Главната улица

  Писане by Ранс on Вто Май 23, 2017 2:05 am

  С бърз оглед, Карасу видя, че по диагонал напред и в дясно имаше широк разкрит участък, около който не се виждат други кръгови символи и съответно инстинктивно се хвърли натам, притъркувайки се на безопасно разстояние от последвалата експлозия. Дървените съчки на кашона и камъчета от пода се разхвърчаха навсякъде, задрънчавайки по металните тръби и контейнери из склада. Това естествено привлече вниманието на двамата биещи се мъже и моментално те забелязаха младият шинигами, който уви нямаше къде да се прикрие на такова място.
  Секунда след това битката им продължи, вече едва на десетина метра пред Каруничи. Право пред него (и директно около двамата биещи се) нямаше никакви препятствия и символи. Пет метра в дясно от него пък се намираше въпросният метален контейнер, към който първоначално се бе насочил, като на равни интервали от 1 метър го следваха още много други такива нататък, чак до края на склада. Малко на ляво вече започваха да се появяват кашони, чували, дебели тръби и тн.

  Киоки през това време все още оставаше незабележим, благодарение на заобиколният маршрут, по който бе поел. Уви обаче това го забави значително и все още не бе стигнал до желаното място. В момента се намираше малко зад и в дясно от Карасу, като напред пред него се виждаха множеството метални контейнери (които споменах преди момент). Над някои от тях имаше и дебели вериги с куки, висящи от тавана на склада.

  /Имам чувството, че трябва да почна да рисувам карти на бойните полета, като в някоя D&D игра. xD Ако описвам твърде много, сякаш става объркващо, а твърде малко - много неясно. Спамете ме по скайп/на лично, ако нещо не сте разбрали добре./

  Re: Главната улица

  Писане by Киоки Миоки on Вто Май 23, 2017 12:00 pm

  Киоки продължаваше своя заход към противника. Хубавата новина беше, че колегата му все още си беше цял. Лошата беше, че сега противникът знаеше за локацията на Карасу и щеше да действа предпазливо. Това означаваше, че сега Миоки не трябваше да избързва с атаката си, защото монахът щеше да е нащрек за всяко действие от страна на шинигамитата. Поради тази причина, момчето отиде до металния контейнер пред себе си(този, към кой Карасу се беше запътил, който е на достатъчно близко разстояние от двамата, за да се изполва шунпо), така че да не може да бъде видян от гологлавия. Шинигамито продължаваше да се оглежда и да внимава да не активира някоя мина, защото тогава и неговата позиция щеше да бъде издадена. Той подаде леко главата си, така че да може да наблюдава как се развива битката между двамата. Искаше да изчака подходящия момент, за да влезе в боя. Такъв момент би бил, когато гологлавият атакува противника си, защото когато човек атакува е почти невъзможно да се защити едновременно през това време от изненадваща атака. Другият случай, когато Киоки щеше да нападне беше, ако монахът изпаднеше в неудобна позиция - например ако скочи във въздуха с цел да отбегна атака, тъй като тогава няма да има възможност да избегне последваща, докато тялото му е във въздуха. Киоки щеше да направи своята атака бързо и безмилостно, впускайки се с Шунпо и посичайки врага с Shigeki.


  _________________

  Re: Главната улица

  Писане by Кирито Акитски on Вто Май 23, 2017 9:04 pm

  Най-накрая тая пчелоподобна гадина беше мъртва. Не се беше случило както си преставяше в началото, но може би винаги е така. Ще трябва да се научи от това и да продължи. Чувството беше добро, но след две Shunpo-ta, Кирито беше задъхан и пот се стичаше от него. "Не мислех, че ще ме изцеди токова. Добре, че беше и полезна за нещо тая гад" - си помисли. Едва чу какво му каза синекосият.
  -Офф, верно, че имаше и един дебелак. - каза младото шинигами, докато бършеше потта от лицето си с единия ръкав на кимоното си. Вдигна си главата към небето и пое дълбок дъх, задържа и издиша, за да си нормализира пулса и концентрира. "Време е за работа." - беше последната му мисъл преди да свали си главата и се затича към холоу-а, мислейки как да му хване и задържи вниманието. Един замах едва ли щеше да свърши много работа... освен с някое кидоу. Но едва ли имаше реятсу и време за нещо голямо. "Майната му" - му мина през ума докато вдигаше показалеца на лявата си ръка, насочи го към маската на гиганта и извика:
  -Hadou #4: Byakurai!

  Re: Главната улица

  Писане by Карасу Каруничи on Вто Май 23, 2017 9:29 pm

  Карасу се провали в опитите си да изненада врага.Този път беше победен именно от неговата техника,която го спаси,поне засега.Той изпсува най-вулгарно и извади своята катана.Време беше да се намеси,този пред него щеше да очаква атака и без това.Атаките му трябваше да се синхронизират с тези на Будо,за да може да не си пречат.Каруничи бързо се засили към гологавия мъж.Скъси дистанцията бързо като се придвижи по такъв начин,че да се намира зад врага им.Искаше да го накара да бъде в най-неудобната ситуация,в която можеше да го постави.Да се биеш срещу двама винаги е кофти,особено ако са ти от двете страни.Шинингамито извика:
  -Будо,нещо да очаквам от този тук,което да ме изненада?
  Недочака отговора и се впусна напред като хвана катаната си с две ръце и замахна към опонента си с диагонален наклон към рамото му..Естествено блокът можеше да бъде очакван,но целта на шинингамито беше да види и усети способностите на опонента му.Със сигурност нямаше да е лесна битка,все пак този се беше ступал с цяла група и продължаваше да го прави,а даже не изглеждаше изпотен.На всичкото отгоре и беше последовател на взривяващите хора тип ,,джихадисти",което беше още по-показателно за вниманието,с което Каруничи трябваше да се отнесе към ситуацията.
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: Главната улица

  Писане by Ранс on Пет Май 26, 2017 4:20 pm

  Будорикава нямаше време да отговори обаче... по-точно, не можеше да отговори. В лявата част на корема имаше дупка в униформата му и от долу върху кожата се виждаше някакъв кръгъл син символ, от който множество енергийни линии, като вени, се разпростираха постепенно по цялото тяло. Вече бяха стигнали чак до вратът и средата на крайниците му и макар все още той да можеше да се движи, очевидно го правеше със значително затруднение.
  Веднага монаха се обърна към Карасу, вдигайки ръцете си във въздуха за да блокира занпактото със синята енергия около тях. Отбивайки оръжието настрани с дясната си длан, той през това време рязко се протегна с лявата, опитвайки се да сграбчи лицето на младежа.
  В този момент Киоки се намеси, появявайки се отзад с шумпо и правейки сериозна прорезна рана по дължина на монахския гръб, съответно прекъсвайки и атаката му.
  /50 щети/
  - Давай Кики!- чу се веселият глас на Ячиру, която седеше на една висока тръба в далечината на склада и наблюдаваше битката, без да я взима особено на сериозно.
  ***

  Byakurai-ят на Кирито определено се оказа ефективен в това, да привлече вниманието на големият холоу. Откъм щети обаче не можеше да се каже същото.
  /10 щети/
  Бе се създала малка дупчица в грамадната му маска, която повече на място пиърсинг приличаше, от колкото на рана. Така или иначе, главната цел бе постигната. Съществото сега се бе пресегнало към шинигамито, опитвайки се да го смачка с ръце отново.
  Преди атаката да се осъществи обаче, другият мъж се изправи и хвърли колбата с новата смеска към маската на съществото. Още с допира, стъклото се пръсна, а течността от вътре се превърна на кипяща магма, която покри по-голямата част главата на жертвата. Веднага холоула започна да се гърчи от болка, докато магмата постепенно разтапяше маската му. До половин минута вече от лицето му почти нищо не бе останало, а той издиша последния си дъх.
  - Добра работа. Сам не знам дали щях да се справя.- обади се мъжа, благодарявайки на бялокоското за помощта. - Аз съм Хиро, приятно ми е.-

  Re: Главната улица

  Писане by Киоки Миоки on Съб Май 27, 2017 2:04 am

  Младото шинигами посече противника си тогава, когато той най-малкото очакваше и нищо не можеше да направи, за да се защити. Не познаваше гологлавия мъж, нито един от другите двама униформени. Защо се опитваше да го убие не можеше да си обясни. Истината беше и че не му пукаше общо взето. Това, което го вълнуваше сега беше как да довърши по-бързо противника си. В момента той беше разположен между трите шинигамита, заограждайки го от три страни. Ситуацията беше изключително сложна за него и щеше да изисква крайни мерки, за да се измъкне от тази ситуация. Въпросът беше, че Киоки не знаеше на какво е способен гологлавият. Сега беше негов ред да ги изненада с нещо. Точно поради тази причина, момчето реши да не се впуска с всички сили в следващия си удар. Замахна да нанесе втори удар със своето занпакто по торса на противника, но се опитваше да не разгърне замаха си прекалено много по няколко причина. Най-вече, защото гологлавият очевидно беше добър в ръкопашния бой и лесно можеше така да направи ситуацията, че шинигамитата да си избият помежду си. Той се опитваше по-скоро да създаде заблуда. Той концентрира реатсу в краката, подготвяйки своето шумпо. Единственият начин монахът да се измъкне от ситуацията, в което беше попаднал е да използва някоя техника, която да повали и тримата или да използва техника, която ще му позволи бързо да промени локацията си. И в двата случая Киоки щеше да използва шумпото си. В първия вариант, за да се предпази увеличавайки малкото разстояние между тях, а в другия щеше да се позиционира отново в позиция зад монахът, за да нанесе този път решаващ удар.


  _________________

  Sponsored content

  Re: Главната улица

  Писане by Sponsored content


   В момента е: Пет Яну 18, 2019 7:26 pm