Bleach Adventure Chronicles

  Колизеумът

  Share
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: Колизеумът

  Писане by Ранс on Чет Май 25, 2017 4:42 pm

  /Technically, той отсъпи веднъж назад и веднъж наляво и то само с няколко метра (поради отблъскването от буум-а на Кьо). Вие после тръгнахте надясно да летите, а Йоши да ви гони, така че в момента ви смятам да сте на около 70тина метра от него. Пак е значително разстояние де./

  За късмет на момичето и дракона, те не летяха особено на високо от трибуните, които и без това се издигаха като стълби нагоре и не им костваха големи усилия да се приземят веднага на тях. По тяхна посока в момента летяха 2 енергийни стрели - 1 към Тоору и 1 към Хибики (като 2 други им прелетяха над главите, пропускай ги). Време за реакция имаше, обаче и двете се чувстваха забавени от реатсу прешъра на бялокосият противник. Ако избегнеха нормално, щяха да пропуснат възможността да продължат да се катерят нагоре този ход.
  В момента, Кобаяши и Кьо се намираха на 30 метра височина в трибуните; Йоши бе на 40 метра от средата на арената и на метър от началото на десните трибуни - противниците му бяха на 70 метра по диагонал от него;

  През това време, Юми - русата жена - все още продължаваше да стои с ръка вдигната във въздуха, като изглежда й беше нужно още малко време да приключи с каквото вършеше в момента.
  Нинджата пък хвърли два шурикена към момичетата, без да предприема други действия, тъй като явно възнамеряваше да си отдъхне за момент. Доближи се до жената, започвайки да й казва нещо.

  /Кобаяши следващия ход има -3 all stats, а Хибики -4, заради прешъра на Йоши.
  PS: Предполагам е ясно тва ама да уточня - става дума за сила бързина и контрол само. Реатсуто и живота ви не се намаля само защото временно са ви паднали base статовете./
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: Колизеумът

  Писане by Ранс on Съб Май 27, 2017 4:37 pm

  Понеже рядко ми се е налагало да водя pvp, напълно забравих, че е нужно да ви сложа turn order. От тук нататък вече всички ще действате в следният ред (определян основно от бързината ви, с изключение на нпц-тата):
  Йоши -> Тоору -> Хибики -> Аз (НПЦта)
  avatar
  Йоши

  Брой мнения : 29

  Re: Колизеумът

  Писане by Йоши on Нед Май 28, 2017 2:30 pm

  Йоши не се колебаеше. След първия залп от стрели, подпомогнати от реятсу натиска му, които значително по-бавните му опоненти трябваше да избягват някак, белокосия вкара душевната си енергия в релси, премахвайки натиска. Продължаваше да тича към тях, за да си осигури по-добра позиция за стрелба. Смяташе осакати холоуа с холи ароу.


  _________________
  Achievement: Първия НПЦ кил в играта. Very Happy

  Re: Колизеумът

  Писане by Кобаяши Тоору on Нед Май 28, 2017 10:28 pm

  Четири стрели бяха изстреляни от куиншито, така че определено не си пестеше силите. Защо белокосото момче бе толкова ядосано? Нима беше приятел с отаку нинджата? Това означаваше, че и стрелеца беше от специалните деца и беше част от планна за отделеня на човешкият свят от другите. Непростимо. Присъстващите в колизеума не изглеждаха като важни клечки и цялата тази битка изглеждаше доста безсмислена веднъж щом холоуа беше успял да се успокои и бе започнал да мисли по-трезво. Все пак поради някаква причина всички бяха доста агресивни към добродушният дракон и рано или късно щеше да трябва да им отдели малко внимание. Белокосият, който приближаваше беше най-малкият проблем. Нинджата дори с дупка в гърбът си все още се движеше нормално, жената продължаваше да събира реатсу за нещо, а каквото и да се криеше зад колоната преди малко още не се бе показло . Толкова много проблеми и толкова малко време. Тоору нямаше да наказва непослушните човеци все още, затова приклекна леко и замахвайки отново с криле тя се изстреля нагоре, правейки колкото се може по-голям скок. Идеята и беше да избегне идващата стрела, но и да продължи нагоре. Междувременно ѝ беше интересно дали тези стрели бяха достатъчно силни, за да пробият специалните ѝ дрехи и коухадата ѝ. За момента Кобаяши бе на мнение, че новият ѝ противник изстрелва слаби стрели съдейки по броят им и лекотата, с която ги стреляше. Нямаше намерение нарочно да поема удар, за да прецени колко е силен , но дори и да не успееше да избегне стрелата щеше да получи някаква полезна информация. За сега нямаше намерение да спира с първоначалният си план да се изкачва нагоре по трибунтие.
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: Колизеумът

  Писане by Ранс on Пет Юни 09, 2017 8:20 pm

  От утре започвам да скипвам Кьо, ако още отсъства

  Хибики Кьо

  Брой мнения : 25

  Re: Колизеумът

  Писане by Хибики Кьо on Нед Юни 11, 2017 5:25 pm

  Летящите стрели към момичето не й даваха време за размисъл. Трябваше да вземе моментно решение как да действа. Куиншито изглеждаше доста бързо, което значеше, че всяка секунда забавяне, можеше да им коства много. Това накара Хибики да не избягва, за да продължи изкачването си. Можеше да блокира, но прецени, че малкото й останало реацу би било по-полезно, в случай, че нещо по-застрашително се появеше. Кьо погледна съвсем набързо назад към арената. Не мислеше, че жената събираше енергия, с която да удари нея и дракончето, а по-скоро някаква техника свързана с плана им да изолират света на хората от другите светове. Е, това не я бъркаше толкова, така че щеше да я игнорира. Единствената й цел в момента бе да избяга от това място.
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: Колизеумът

  Писане by Ранс on Сря Юни 14, 2017 4:22 pm

  Тоору успешно избегна стрелата летяща към нея със скока си, но веднага след това видя как бялокосото куинши изстреля два пъти по-голяма стрела от предната, летяща право към торса й. Имайки се предвид, че все още бе във въздуха, а и бързината на стрелата, опциите й бяха доста ограничени. Трудно щеше да й е да я избегне, даже и с летене, без да вземе драстични мерки.
  Хибики пък бе ударена в гърба, бивайки леко ранена от енергийният залп.
  /15 щети/
  От друга страна обаче, не загуби време с бягането и поддържаше все същото разстояние между нея и гонещият я противник.

  Двете момичета се намираха на 50 метра височина по трибуните, а Йоши бе стигнал на 10 метра височина и 20 от центъра (бивайки на общо 60 от целите си по диагонал).
  През това време, русата жена приключи изглежда с техниката си. Не се знаеше за какво точно служеше, но сега вече вниманието й също бе насочено към Кобаяши и Кьо. Уви, позицията й бе останала доста далеч от останалите (тя е все още на входа, който се пада на вече 90-100 метра диагонал). Вероятно не бе очаквала противниците й да тръгнат да бягат вместо да се бият. Затичвайки се, тя също започна да се опитва да скъси разстоянието между тях.
  Нинджата не предприемаше кой знае какви повече действия за момента. Или нямаше много повече реатсу или раната му го ограничаваше.
  avatar
  Йоши

  Брой мнения : 29

  Re: Колизеумът

  Писане by Йоши on Съб Юни 17, 2017 1:59 am

  Йоши продължаваше да тича след двете мадами и да ги стреля. Кръвожадно.


  _________________
  Achievement: Първия НПЦ кил в играта. Very Happy

  Sponsored content

  Re: Колизеумът

  Писане by Sponsored content


   В момента е: Пет Яну 18, 2019 8:44 pm