Bleach Adventure Chronicles

  Метрото

  Share
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Метрото

  Писане by Ранс on Чет Май 11, 2017 12:29 am

  Бивайки един от малкото входове, през стената, заобикаляща центърът, тази метро станция представляваше на вид, като всяка друга. На приземният етаж от двете страни бяха касите, намиращи се в просторно лоби, а надолу по стълбищата се слизаше при двете метро платформи, всяка водеща в противоположната посока.
  Осветлението за щастие, като при повечето от града, все още работеше, улеснявайки ориентирането из мястото.

  Re: Метрото

  Писане by Рикуто Моритаме on Вто Май 30, 2017 10:30 am

  Когато наближи центъра, пътя на Рикуто се отклони към две посоки - към колизеумът или към метрото. В колизеумът сигурно вече имаше някои които се сражаваха, Моритаме нямаше как да определи това тъй като силното реатсу блокираше неговото така че не можеше да проследи как е душевната енергия там, правеше логика за него там битката е започнала отдавна. Така или иначе щеше евентуално да пристигне в колизеумът, шинигамито първо се отби тук където нямаше кой да му се пречи да си върши работата. Рикуто първоначално нямаше намерение да проверява за Гарганта, но за всеки случай, той се отклони към тази дирекция за да разбере как беше обстановката в метрото, нещо което според него никой друг от шинигамитата не би се досетил да направи. Типично за тях беше да избягват подобни места които са под земята, за Моритаме обаче правеше повече смисъл тук да гъмжи от хололс, в интерес на истината тук също според него трябваше потенциално да има Гарганта. Рикуто слизаше по стълбите докато не стигне лобито. Разбира се, той не очакваше планът му да намери оупънинг на подобно място да сработи. По принцип, Рикуто никога не е имал добри очаквания, така че въпреки песимизмът му, съществуваше шансът да открие нещо специално. Ако не го очакваше нищо "свръх-естествено" там долу, Рикуто щеше да изчака влакът и да се повози, за да разбере дали пък превозното средство щеше да го отведе право в Гаргантата.
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Re: Метрото

  Писане by Ранс on Пет Юни 09, 2017 7:43 pm

  За изненада на Моритаме обаче, в метро станцията нямаше и жива душа - холоу или иначе. Или бе изкарал късмет или препятствията го очакваха на изхода, от другата страна на стената.

  Re: Метрото

  Писане by Кирито Акитски on Съб Юни 17, 2017 12:59 am

  Кирито беше изненадан от факта, че толкова време не бяха срещнали и един холоу. Очакваше колкото по-навътре влизаха, толкова повече холоус да има. "Не ми харесва, че е толкова тихо." - беше мисълта, въртящата се в главата на шинигамито. Имаше чувството, че е като затишието преди бурията. Пристигайки пред стената, реши да погледне набързо зад тях, за всеки случай, дори че беше внимавал по време на целия път насам.
  -Можеше и по-зле да бъде. - шеговито се изказа Кирито, оглеждайки за някакъв начин да минат стената. -Да огледаме наоколо ? - закани новия си партньор.
  Попадайки на входа към метростанцията, Кирито си изкриви устата наляво в леко раздразнена и учудена физиономия, мислейки си: "Сериозно ли ?" - докато гледаше надолу по стълбите. Ситуацията му напомняше на повечето страшни филми, които бе гледал докато е бил жив.
  -Май няма да е лоша идея да си държиш колбите в готовност, партньоре. - небрежно каза шинигамито на Хиро и го погледна с лека усмивка на лицето. Връщайки погледа си обратно към стълбите и с вече сериозна физиономия на лицето си, Кирито хвана с лявата ръка кобурата на меча си, а с дясната хвана дръжката и тръгна бавно и внимателно надолу по стълбите. "Да видим каква изненада ни чака под земята."

  Sponsored content

  Re: Метрото

  Писане by Sponsored content


   В момента е: Пет Яну 18, 2019 8:31 pm