Bleach Adventure Chronicles

  Седжокай

  Share
  avatar
  Ранс

  Брой мнения : 242

  Седжокай

  Писане by Ранс on Нед Апр 09, 2017 5:38 pm

  Седжокай (World Order Association) е човешка организация, изградена изцяло от хора със специални умения и способността да контролират реатсу. Всичките й членове са осъзнати за съществуването на шинигами, холоу и тяхните светове, а някой от тях даже са ги посещавали директно.

  Целта на организацията е, да предпазва човешкият свят от свръхестественото и да поддържа мир и ред в него. Съответно, подобно на шинигамитата, Седжокай редовно праща агентите си да предотвратяват холоу атаки и други подобни инциденти. Освен това, постоянно се търсят и приветстват нови членове, стига да се изпълняват следните две изисквания:
  - Човек сте (или куинши)
  - Можете да екстерминирате холоус или даже шинигами (ако се наложи)
  (Идеята е общо взето да ви даде на хората/куиншитата какво да правите и да служи за някакво по-дълготрайно развитие на историята ви, вместо постоянно да се шляете от ивент на ивент... пък и да внесе малко разнообразие за другите две раси, да не трябва да се бият помежду си само.)

  Седжокай има няколко основни бази на операция в Япония, намиращи се в Каракура, Токио, Сапоро, а главната бивайки в Киото. Всяка една от тях си има собствен командващ, като този в Киото е също така и лидера на цялата организация.

  Рангове и прогрес
  Когато се присъедините към Седжокай, по начало няма да имате ранг и ще се водите просто обикновен член.
  Макар да има много цивилни рангове (като учени, информатори и тн.), тук ще покрия само тези, които ви интересуват играчите.

  Агент
  - Изпълнете първата си мисия успешно.
  Този ранг се дава на хора и куиншита, които са се доказали способни, да се справят с тежките задачи на организацията. Стигнете ли го, вече ще имате пълен достъп до основните ресурси и информация на Седжокай, както и правото да пътувате между различните отдели из Япония.

  Екзекутор
  - Изпълнете 10 мисии успешно.
  - Спечелете специален турнир, срещу други кандидати за титлата (НПЦ и/или играчи).
  Екзекуторите са главната бойна сила на Седжокай, често бивайки лидерите на различни отряди. Когато ситуацията изглежда безнадеждна, екзекуторите са тези, които трябва да спасят положението и да победят противника, без значение колко опасен.
  Те са също така и хората, отговорни за поддържането на реда в организацията. Тяхна задача е да екстерминират предатели, шпиони и всякакви други вредители.

  Управител
  Това е командващият на отдела. От него зависи изцяло, как ще се разпределят ресурсите на базата, какви мисии ще се дават и така нататък.
  Този ранг може да бъде стигнат по два метода:
  - Предизвикайте и победете настоящият управител. Битката трябва да е одобрена от управителите на другите бази и да бъде свидетелствана от поне 1 от тях.
  ИЛИ
  - Ако мястото е празно (поради смъртта/напускането на предният управител), може да кандидатствате за него. Трите играча/НПЦта с най-високи постижения ще бъдат тествани и от тях един ще бъде избран за позицията.

  Отделите

  Отдел Киото
  Управител: Фукунага Риу
  Характер: Сериозен, често умислен и почти винаги бързащ за някъде. Малко хора са достатъчно близки с него, че да знаят нещо за личният му живот. Няма против шинигамитата, но рядко отделя ресурси да им помага, освен ако не е за нещо важно.

  Отдел Каракура
  Управител: Фуметсу Джин
  Характер: Нетърпелив и импулсивен. Бивайки най-младият от управителите, гледа да компенсира за възрастта с облекло и поведение. Опитва да се доказва при всяка възможност и е далеч най-активният от лидерите, що се отнася до участие на бойното поле.

  Отдел Токио
  Управител: Ямаока Джунсуй
  Характер: Елитист с големи амбиции и екстремистки убеждения. Според него, човешкият свят си принадлежи само на хората и нито шинигамита, нито холоус трябва да присъстват в него. Безкруполен и пресметлив - науми ли си нещо, на всяка цена го постига.

  Отдел Сапоро
  Управител: Акиказе Рин
  Характер: Директна и без грам етикет - винаги казва каквото й е на ума. Държи се приятелски с подчинените си и гледа да им обръща внимание, когато се нуждаят от такова, въпреки управителските й задължения. Предпочита да присъства на бойното поле, вместо просто да се разпорежда със заповеди, макар че далеч не е толкова активна, колкото Джин.

   В момента е: Пон Дек 17, 2018 4:35 am